Anca Lungu, ambasadorul merişorului american în România

Publicat pe

US Cranberry Marketing Committee si Anca Lungu, ambasadorul merisorului american in Romania, au fost gazdele unui eveniment pe 14 august, la o locatie cunoscuta din Mamaia.

 

The Great Cranberry Party a fost petrecerea la care au participat numeroase persoane publice din Romania, presa nationala, dar si oamenii interesati de beneficiile consumului de suc de merisoare. Evenimentul a marcat startul unei campanii de informare si popularizare a sucului de merisor American. Campania se va desfasura timp de o luna, la nivel national si va fi sustinuta de baruri, restaurante si terase care vor avea pe mese meniuri de cocktailuri alcoolice si non-alcolice pe baza de suc de merisor.

 

Anca Lungu, ambasadorul merisorului American in Romania declara ca foarte putini oameni stiu ca sucul de merisor american sta la baza celor mai populare cocktailuri din Europa. Si va pot da un singur exemplu – Cosmopolitan si sunt sigura ca toate doamnele stiu despre ce vorbesc. Sustin aceasta campanie nationala si sper ca tot mai multi romani vor incepe sa consume mai mult suc de merisoare.'

 

Anca Lungu, ambasadorul merişorului american în România Anca Lungu, ambasadorul merişorului american în România

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter