Cum a reuşit fiica Ancăi Lungu să treacă peste divorţul părinţilor

Publicat pe

Anca Lungu a divorţat în urmă cu ceva timp, însă a preferat să nu vorbeasă despre acest subiect. Acum situaţia s-a schimbat! Iată prin ce a trecut fetiţa ei, Natalia!

Anca şi Ştefan Lungu s-au depărţit la sfârşitul lunii iunie. Se pare că cei doi ar fi divorţat la notar, în termeni amiabili. Ei s-au cunoscut în 2012, atunci când acesta era căsătorit cu Albertina Ionescu. Cei doi s-au căsătorit în secret în anul 2014, în acelaşi an născându-se şi fetiţa lor, Natalia. Anca Lungu a mai fost căsătorită pe când avea 20 de ani.

Prezentatoarea TV şi Ştefan au o relaţie bună acum de dragul fetiţei lor. Natalia petrece timp cu ambii părinţi şi întreabă destul de des despre situaţia în care se află.

„E un copil vesel, plin de viaţă. Pune întrebări şi primeşte răspunsuri adevărate. (…)  Un psiholog ajută foarte mult în orice moment al vieţii. Pe mine m-a ajutat cel mai mult şi le-am zis tuturor să facă acest pas. (…) Viaţa e aşa cum e. E imprevizibilă. Orice i se poate întâmpla unui om ţi se poate întâmpla şi ţie, spunea un citat. (…) Au fost foarte multe femeie care mi-au scris.”, ne-a spus Anca Lungu în seria Interviurile Viva!.

Vedeta a dezvăluit cum au reacţionat părinţii săi când i-a anunţat că divorţează pentru a doua oară.

„Ei au spus că sunt alături de mine, că mă pot baza pe ei. (…) Sunt o persoană adultă. (…) Nu poţi decât să îţi sprijini copilul şi să fii alături de el.”, a mai adăugat Anca Lungu.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter