ANCA LUNGU îşi scoate la licitaţie rochiile de mireasă în scop caritabil

Publicat pe

Anca Lugu face un gest foarte frumos pentru a veni în ajutorul unei tinere imobilizate în scaunul cu rotile. Vedeta îşi scoate la licitaţie cele 3 rochii de mireasă pentru a strânge astfel o parte din banii necesari tratamentului.

 

Rochii mireasa Anca

 

Iată textul postat de Oana pe Facebook:

 

„Voi, toţi cei care aţi urmărit povestea Oanei la Observator, puteţi licita pentru una dintre cele 3 rochii aici! Timp de 3 zile aştept comentariile cu ofertele voastre (ex. stânga, 500 lei sau mijloc, 600 lei), iar sâmbătă, la ora 16, voi desemna câştigătorii. Bănuţii vor ajunge în contul Oanei, iar rochiile la următorii îngeri păzitori ai fetiţei. Puteţi face însă şi donaţii direct în contul
RO72INGB0000999902345948 (RON) deschis la ING Suceava sucursala Nordic.”

anca si Oana

 

 

De 15 ani, Oana – Elena Cojocari, din localitatea Sf. Ilie, comuna Şcheia, suferă de tetrapareză spastică şi este ţintuită într-un scaun cu rotile. Adolescenta are nevoie de un tratament pe care familia ei nu şi-l poate permite. Anca Lungu a spus povestea ei într-una dintre edţiile Observatorului şi, impresionată de suferinţa, dar şi de curajul Oanei, s-a hotărât să o ajute.

 

 

Foto: Facebook Anca Lungu

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter