Anca Serea are o siluetă perfectă! Află ce exerciţii face ca să arate aşa!

Publicat pe

Anca Serea, frumoasa prezentatoare a ştirilor din sport de la Prima TV, arată excelent! Mămica a trei copii, Anca are o alimentaţie echilibrată, preponderentă vegetariană, şi face sport regulat! Împreună cu noi, Anca a realizat un material video ce prezintă rutina ei de exerciţii!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Anca Serea, în exclusivitate pentru Unica.ro, a acceptat să meargă la sala de sport şi să ne arate ce exerciţii face ea ca să îşi menţină silueta de vis! În ajutorul ei, Florin Neby!

În acest fel am aflat că frumoasa prezentatoare, mămica a trei pitici, are o alimentaţie din care a exclus carnea, cu excepţia peştelui şi curcanului pe care le consumă ocazional, un regim bazat pe fructe, legume, mâncare gătită în casă, multe sucuri naturale şi preparate cât mai sănătoase, chiar vegane! Cât despre sport, Anca are un antrenor personal şi nu exagerează cu rutina de exerciţii! Preferă cardio, uneori aerobic, iar Florin Neby i-a ghicit imediat „gusturile', aşa că au lucrat împreună câteva exerciţii de menţinere şi tonifiere.

 

Vezi video pe unica.ro. CLICK AICI!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter