Anca Serea a împlinit 37 de ani! Ce cadouri a primit vedeta

Publicat pe

Anca Serea a împlinit 37 de ani! Ce cadouri a primit vedeta! Mămica a cinci copii, Anca Serea sărbătoreşte ziua sa de naştere. Vedeta le are aproape de ziua sa pe cele mai iubite fiinţe din viaţa sa, soţul, fiicele şi fii săi. Vedeta a primit un cadou special de la primele ore ale dimineţii. 

Este sărbătoare mare astăzi în familia Ancăi Serea şi a lui Adi Sînă. Frumoasa vedetă împlineşte 37 de ani, motiv pentru care vor petrece o zi întreagă. Vedeta are cinci copii frumoşi şi sănătoşi, aşadar o familie perfectă. La fel îi merge şi cu cariera, din plin, deoarece are proiecte peste proiecte, care s-au dovedit a fi de-a lungul timpului un succes.

La 37 de ani, Anca Serea a primit de la prima oră a dimineţii cadourile, mai exact un superb buchet de trandafiri. S-a fotografiat cu el în mijlocul patului, în spatele său având două baloane cu vârsta sa.  A avut şi un mesaj.

„Sweet 37!”, a notat Anca. Se pare că vedeta nu face parte din categoria acelor persoane care îşi ascund vârsta, ea se mândreşte cu anii ei.

Toţi urmăritorii şi fanii i-au transmis numai mesaje frumoase.

Anca Serea, mamă pentru a şasea oară?

Despre o viitoare sarcină, Anca Sînă Serea nu spune nu. Ea şi Adi au în plan cel de-al şaselea copil.

„E posibil şi un al şaselea copil, dar nu acum. Nu sunt însărcinată, dar este în proiect. Suntem tineri şi avem energie. Vreau să fiu Albă ca Zăpada cu cei şapte pitici', a mai adăugat Anca Serea.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter