Anda Adam a fost eliminată de la Exatlon! "Nu mă aşteptam!"

Publicat pe

Anda Adam a fost eliminată de la Exatlon! Vedeta a fost nominalizată chiar de către colegii săi să fie dată afară. Ea s-a accidentat în timpul competiţiei destul de grav şi a avut nevoie de îngrijiri urgente. Cântăreaţa a început să plângă când a auzit că trebuie să plece! 

Anda Adam a fost nevoită să abandoneze show-ul Exatlon şi să plece acasă. A început să plângă când a aflat că este eliminată.

„Noi suntem o echipă de oameni pozitivi, sunt foarte pozitivă, eu, mental, sunt foarte OK, sunt prezentă aici, deşi nu pot să calc în piciorul stâng, mă simt puţin singură pentru că n-am mai fost alături de echipa mea. Nu mi-am dorit să fiu în această postură niciodată, deşi am crezut că nu voi putea să stau la Exatlon, nu din cauza condiţiei fizice, ci din cauza faptului că nu pot să stau fără fetiţa şi soţul meu. Nu mă aşteptam să fiu nominalizată atât de repede.', a mărturisit Anda Adam înainte de a se afla verdictul.

Anda Adam va fi operată

Cântăreaţa s-a accidentat grab în competiţie şi a dezvăluit că se va opera când va ajunge în România.

 'Mă aşteptam la asta, pentru că de când m-am accidentat m-am gândit că e destul de grav. Cei dragi ştiu că pentru ei este mult mai important să revin acasă ca să mă fac bine. Trebuie să revin în România că să mă operez. Mai sunt operată la piciorul stâng şi ştiu că e destul de greu. Dacă ar fi fost după mine, aş fi rămas până la final.', a mărturisit ea.

Foto: Captură TV, Instagram

Cristina Pîrvu

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter