Anda Adam a primit un cadou emoţionant de la fiica ei, chiar înaintea plecării în competiţia „Exatlon”

Publicat pe

Anda Adam, una dintre cele zece vedete care participa la Exatlon', reality-ul care va debuta duminică, 7 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D, a primit un cadou emoționant de la fiica ei, Evelin, în vârstă de 2 anișori. 

Chiar înaintea plecării spre aeroport, acolo unde Anda s-a întâlnit cu ceilalți colegi din echipa „Faimosilor', cântăreața a primit un dar menit să o protejeze.

Anda Adam a primit un cadou emoţionant de la fiica ei

L-am primit pe Spiderman de la fiica mea, că să aibă grijă de mine, în Republica Dominicană, în locul lui tati!', a mărturisit emoționată artista.

Nici soțul cântăreței nu s-a lăsat mai prejos și i-a oferit consoartei sale câteva sfaturi menite să o încurajeze pe toată durata competiției.

Primul sfat pe care i l-am dat Andei a fost să nu se gândească prea mult la mine (rade!), ci să se concentreze pe competiție, să nu cedeze psihic dorului de familie. Să fie exact așa cum o știu, o luptătoare', a spus Sorin Andrei Niculescu.

Nu ratați, din 7 ianuarie, de la ora 20:00, marea premieră „Exatlon', reality-ul difuzat la Kanal D, concurs în care se vor „duela' douăzeci de concurenți, zece concurenți vedetă, care formează echipa „Faimosilor', și zece concurenți non-vedetă, care vor face parte din echipa „Războinicilor'.

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter