Andra, antrenor la "Vocea României". Tudor Chirilă, Smiley şi Irina Rimeş ocupă scaunele de juraţi

Publicat pe

Andra, antrenor la „Vocea României”. Multe schimbări au avut loc în cadrul competiţiei de talente în ceea ce priveşte membrii juriului. Irina Rimeş, Smiley şi Tudor Chirilă ocupă trei scaune, însă pare că ar patrulea jurat ar fi Andra. Este posibil ca marea cântăreaţă să fi semnat deja contractul!

Toţi fanii competiţiei aşteaptă cu mare nerăbdare noul sezon „Vocea României”. Conform Libertatea, Andra ar ocupa cel de-al patrulea scaun, părțile s-au înțeles, se pare, asupra tuturor aspectelor legate de noul rol pe care artista îl va avea la Vocea României.

Ştim cu toţii de succesul pe care l-a avut artista la „Vocea României Junior”. Se pare că decizia nu a fost una ușoară pentru artistă, în primul rând din cauza programului extrem de încărcat. În mai multe rânduri, Andra s-a plâns că nu apucă să petreacă alături de soț și de copii atât timp cât și-ar dori. Oferta de a fi antrenor la Voce pare să fi bătut toate celelalte argumente, iar semnătura pe contract a rămas doar o formalitate, notează aceeaşi sursă.

'Andra, te vreau în echipa mea'! – au spus producătorii showului, iar Andra a spus 'da'! Potrivit informațiilor noastre, părțile s-au înțeles, se pare, asupra tuturor aspectelor legate de noul rol pe care Andra îl va avea la Vocea României. Pentru cântăreață e un pas aproape firesc, dată fiind evoluția sa la Vocea României Junior din această vară. Totuși, spun sursele noastre, decizia nu a fost una ușoară pentru artistă, în primul rând din cauza programului extrem de încărcat. În mai multe rânduri, Andra s-a plâns că nu apucă să petreacă alături de soț și de copii atât timp cât și-ar dori. Oferta de a fi antrenor la Voce pare să fi bătut toate celelalte argumente, iar semnătura pe contract a rămas doar o formalitate.

Toamna aceasta se anunţă a fi foarte aglomerată pentru Andra, atunci va fi lansat noul sezon al show-ului Vocea României, dar şi concertul mare, 'Tradițional', la Sala Palatului al artistei. Un proiect de suflet al ei, în an centenar, închinat primei ei iubiri, folclorul. Producătorii show-ului au fost nevoiți să țină cont de toate aceste aspecte, iar discuțiile s-au prelungit destul de mult.

Irina Rimeş, în juriul de la „Vocea României”

Anunțul noului antrenor a fost făcut de Pavel Bartoș chiar la sfârşitul finalei 'Românii au talent'. După ce au fost trecuți în revistă jurații de la 'Românii au talent', a fost menționat numele Irinei Rimes drept noul antrenor de la 'Vocea României'. 'Dar toate la timpul lor' , a spus Pavel Bartoș imediat după ce a spus numele Irinei Rimes, fără a face precizări suplimentare.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter