Andra lansează videoclipul noului ei single, "La Refren"

Publicat pe

Cu peste 300 de milioane de vizualizări pentru cele patru single-uri extrase de pe albumul Iubirea schimbă tot', Andra lansează acum mult aşteptatul videoclip al piesei La refren'.

Melodia este extrasă de pe acelaşi album şi este o producţie MediaPro Music / Andra Records. Single-ul este compus de Marius Moga, Adrian Klein, Vlad Vedes, pe un text de Marius Moga. Cu un mesaj emoţionant despre dragoste, împăcare şi greşelile pe care cu toţii le facem, videoclipul este reprezentarea metaforică a unei poveşti de iubire pe care singurătatea pune stăpânire.

La Refren este o piesă de dragoste care m-a cucerit chiar prin refren. Cred că mulţi se vor regăsi în starea pe care o transmite cântecul. Am încercat să sugerez trăirile unui om îndrăgostit şi prin videoclip, mai ales prin coregrafia mea. Sper că fanii mei vor aprecia piesa şi clipul, mi-am dorit să fac ceva special pentru ei', a declarat Andra.

La filmările videoclipului artista a fost nevoită să danseze pe o suprafaţă transparentă suspendată la aproape 3 metri înălţime, iar camera a surprins de dedesubt mişcările ei.

Albumul Iubirea schimbă tot' este al 13-lea album din cariera de aproape 17 ani a Andrei.

Andra lansează videoclipul noului ei single, "La Refren"Andra lansează videoclipul noului ei single, "La Refren"

Foto: PR

Citește și:

Andra își va împrumta vocea pentru un film de animație. Iată ce personaj celebru va interpreta! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter