Andra - Work hard, play hard

Publicat pe

La 28 de ani, Andra a intrat deja în a douăzecea vară din cariera ei. O va sărbători printr-un mix de muncă şi relaxare, punctând foarte multe concerte, dar şi o vacanţă în Tenerife cu Cătălin şi fiul lor de 3 ani, David. Am putea spune că a început oficial vara în ziua şedinţei noastre foto, prima zi cu temperaturi ridicol de mari, pe care nu o va uita prea curând.

 

 

Andra

 

 

Stând pe marginea piscinei, îmbrăcată într-un caftan Roberto Cavalli, cu greu reuşea să ţină ochii deschişi în faţa obiectivului. Erau 28 de grade la umbră, aşa cum spune o veche melodie franţuzească, era ora 12, iar Andra se afla abia la primul cadru. Anii de formare ca artist au învăţat-o să rabde micile neplăceri ale meseriei, aşa că între cadre, în timp ce noi ceilalţi ne topeam pe scaune, dansa un pic de sal­sa, aşa, de încurajare. Am calculat că pentru a avea energia ei, eu ar trebui să fac zilnic supradoză de magneziu. Ajunsese la şedinţa foto, şi aşa matinală, cu o oră înainte de programul stabilit, purtând o rochie scurtă de vară şi o pe­reche de pantofi stiletto snake print. Şi un zâmbet generos, la care am impresia că nu renunţă niciodată. Bineînţeles, mai are şi zile proaste, aşa cum mi-a povestit apoi.

 

Avem în redacţie o regulă: să nu sunăm foarte devreme artiştii, căci  nu sunt foarte matinali. La tine nu-i vala­bil, văd. Eşti aşa de când te ştii sau de când îl ai pe David?

Am fost matinală dintotdeauna, vrând-nevrând. Cred că te-ai înfiora dacă ţi-aş spune ce eforturi făceam în adoles­cenţă, când uneori mă întorceam ex­trem de târziu de la concerte, iar a doua zi aveam şcoală. Cu toate astea, n-am lipsit niciodată de la cursuri, am vrut să-mi demonstrez şi mie, şi profesorilor, şi colegilor că pot realiza mai multe lu­cruri deodată şi, spre mândria mea, am reuşit. Apoi, a fi matinală a devenit a doua natură. Da, sunt şi mai matinală de când îl am pe David, dar asta nu a fost o schimbare bruscă. Ştiu că artiştii trăiesc de multe ori boem sau dezordo­nat, dar eu sunt o excepţie. Nu judec pe nimeni, Doamne fereşte, numai că eu aşa sunt şi mi se potriveşte acest stil de viaţă. Sunt punctuală şi apreciez punc­tualitatea celorlalţi, iar disciplina m-a ajutat mult în carieră.

 

Câte concerte ai stabilit până acum pentru vară?

Nu ştiu exact numărul concertelor, le notez riguros în agendă, dar sunt multe, în orice caz. Îmi iau doar o vacanţă de două-trei săptămâni, în rest lucrez. Dacă am promis ceva, mă ţin de cuvânt, nu voi anula niciun concert, mai ales că mă încântă să văd că publicul îşi mani­festă dorinţa de a mă vedea cântând live în diverse spectacole din toată ţara.

 

Mai ai nevoie să mergi la atâtea con­certe? Se spune că tu şi Cătălin sun­teţi cel mai bogat cuplu din showbiz.

Nu se pune problema că este sau nu ne­voie. Dacă am aprecia asta din punct de vedere material, crede-mă că n-ar mai fi nevoie, o ducem mai mult decât decent. Doar că eu mă implic în muzică pentru că ador această artă, pentru că face parte din mine şi din destinul meu şi n-aş renunţa pentru nimic în lume la cariera de solistă.

 

OANA POPOIAG Foto MARIUS BĂRĂGAN

 

Continuarea în numărul de iulie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 iulie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter