Andreea Bălan, despre relaţia cu Petrişor Ruge, dansatorul: "E îndrăgostit de mine?"

Publicat pe

Andreea Bălan, despre relaţia cu Petrişor Ruge. Ani la rând s-a zvonit că între Andreea Bălan şi Petrişor ar fi fost mai mult decât o relaţie de prietenie. Între timp, vedeta s-a căsătorit, iar el a avut diferite iubite. Iată că acum, cântăreaţa a redeschis acest subiect şi a clarificat totul. 

Petrişor Ruge a fost filmat pe parcursul unui episod din vlogul Andreei Bălan. El a povestit despre primele lui amintiri cu cântăreaţa. A recunoscut că a plăcut-o.

„Cu „Plâng de dor” am eu amintiri. Că mie mi-a plăcut Andreea Bălan. Când a apărut piesa eram în liceu şi am făcut o coregrafie cu nişte colegi, la Balul Bobocilor. Îmi plăcea cum cântai. Pai normal că îmi plăcea de tine. Dar nu cum vă gândiţi voi. Îmi plăcea cum cântai, cum dansai. Recunosc că nu m-am gândit niciodată cum face Andreea Bălan dragoste. (…) Noi de la bun început eram puşi pe fapte mari să ajungem cât mai departe. Niciodată nu m-am gândit să mă îndrăgostesc”, a declarat Petrişor.

Andreea Bălan imediat a reacţionat.

„Ce drăguţ e Petrişor”, a spus Andreea Bălan în cadrul unui episod din vlogul său.

Cu cine se iubeşte Petrişor Ruge

Sandra Izbașa și Petrișor Ruge formează un cuplu discret. Pe parcursul a celor trei ani de relație ei au refuzat să își expună viața personală, dar acum acest lucru pare să se fi schimbat.
Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Dansează printre stele' şi de atunci au început să îşi trăiască povestea de dragostea. Anul trecut, Sandra Izbașa și Petrișor Ruge s-au despărțit. Dar după câteva luni de separare, s-au împăcat și par mai fericiți ca niciodată.

 

Sunteti cu ochii pe Antena 1? Votati Sandra la 1313, va multumim si va pupam!

A post shared by Petrișor Ruge (@petrisorruge) on

Foto: VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter