Andreea Bălan, despre schimbarea generației: ”Am crescut fără internet, fără telefon”

Andreea Bălan, despre schimbarea generației: ”Am crescut fără internet, fără telefon”

Andreea Bălan și-a început cariera încă de la o vârstă fragedă și nu a putut să se bucure prea mult de copilărie. Vremurile s-au schimbat, iar vedeta încearcă să înțeleagă generația de astăzi, dar să facă și o comporație cu ce era atunci și ce este acum.

Andreea Bălan își amintește că ea a crescut fără telefon și fără internet, iar în ziua de astăzi copiii stau pe telefon de la vârsta de 3 ani, în unele cazuri și mai devreme. Cântăreața încearcă să înțeleagă noua generație, pentru că din această generație face parte și fiica ei, Ella.

'Sunt total diferite. Eu am crescut fără internet, fără telefon, fără youtube. Ei sunt cu telefonul în mână de la trei ani. Limbajul este total diferit de cum eram noi. E complicat și trebuie să depui puțin efort ca să înveți. Fata mea o să crească peste câțiva ani și ca să o înțeleg o să trebuiască să învăț și lucrurile astea.', ne-a dezvăluit artista.

Artista nu i-ar interzice niciodată fiicei sale să facă vloguri, mai ales că cei doi părinți sunt artiști. 'Nu pot să oprești copilul. Poți să-i explici ce este bine și ce este rău. Cred că o să vrea să facă. Când vin dansatoarele la mine, ea începe și dansează', a spus Andreea Bălan.

Citește și: Motivul pentru care Andreea Bălan nu vrea să arate fața fetiței sale: 'Toată lumea mă întreabă'

FOTO: Facebook