Și-a riscat sănătatea! Andreea Bălan s-a accidentat la filmările noului videoclip

Publicat pe

Un tango… periculos, ce s-a lăsat cu accidentări și multă durere! Ce se ascunde în spatele clipului „Tango în priviri, lansat recent de Andreea Bălan? VIVA! a fost pe platourile de filmare și vă dezvăluie detalii de culise, în exclusivitate.

Zeci de costume, valize imense cu accesorii, genți întregi cu produse de make-up și de hair-styling, agitație, zgomot și voci din toate părțile. Echipa roiește în jurul Andreei Bălan, însă ea nu este nici pe departe artistul protejat și privilegiat, ci… liderul echipei! Știe exact ce vrea și ce are de făcut, preia o parte dintre atribuțiile regizorului și dă indicații precise, fiind recunoscută drept una dintre cele mai hotărâte și muncitoare artiste de la noi: „E o zi grea, avem de filmat 12 ore și abia am început. Să știi că nu dau randament dacă nu dorm cel puțin opt ore înainte de o astfel de filmare. Am noroc cu George că mă ajută și stă el cu copilul. Ne completăm reciproc, când unul dintre noi are treabă, stă celălalt cu fetița, își începe Andreea mărturisirile. După trei ani în care a filmat clipuri doar în America, solista s-a lăsat pe mâinile regizorului Ionuț Trandafir pentru un videoclip de imagine, ce spune o poveste de dragoste romantică, dar cu accente triste, în care se poate regăsi orice îndrăgostit: „Practic, orice relație este ca un tango. Are momente pline de pasiune, dar și clipe dramatice, ba ești liniștit, ba lucrurile par să scape de sub control. Acest tip de dans ilustrează, metaforic, o poveste de iubire, cu bune și cu rele, continuă Andreea.

Timpul zboară, nimeni nu se uită la ceas. Fetele își schimbă costumele, se trag câteva duble, echipa retușează machiajul Andreei, iar pe platourile de filmare își face apariția nimeni altul decât George Burcea, soțul vedetei: „Îmi uitasem prosoapele acasă și a venit să mi le aducă. Sincer, ne ajutăm reciproc, dar nu ne prea băgăm unul în treaba celuilalt, nu ne sfătuim. Eu cu muzica, el cu actoria, ne mai spune Andreea, franc.

Momentul cu adevărat spectaculos vine atunci când solista, partenerul ei de dans și cele două balerine încep să danseze în… apă! Și, deși sunt dansatori experimentați, scenariul se dovedește a fi unul dificil, iar câteva clipe de ghinion au fost de ajuns ca să alunece și să se accidenteze. Andreea s-a dezechilibrat, a căzut, s-a lovit, dar continuă ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat și nici că-și dorește să alerteze membrii echipei. Nu are timp să se preocupe din cauza durerii și nici măcar momentul în care partenerul s-a prăvălit peste ea n-a determinat-o să se oprească. Nici măcar nu s-a văitat! În pofida acestor incidente dureroase, totul continuă firesc, până târziu, în noapte, când echipa se retrage spre casă, istovită, dar mulțumită de rezultatul final.

DETALII DIN CULISE

Andreea, te-ai accidentat destul de grav la filmări…

Da, e foarte dificil să dansezi în apă. Am alunecat foarte ușor, m-am lovit rău. M-am ales cu obrazul umflat, cu o julitură pe șold, cu un cucui în frunte. Eu sunt obișnuită cu efortul și cu sacrificiile, dar recunosc că nu a fost plăcut. A căzut și partenerul peste mine, s-a lovit și el în barbă… Dar eu spun că rezultatul final merită.

Cum de nu te-ai oprit în timpul filmărilor, din cauza durerii?

Uite, pe mine m-au învățat la „Dansez pentru tine, în Mexic (n.r. – unde a ocupat locul al doilea), cum să îmi controlez și cum să-mi blochez durerea. Practic, am mintea antrenată astfel încât să nu o simt, să mă pot dedubla, cumva, și să continui ceea ce am de făcut. Dar nu vrei să știi ce s-a întâmplat câteva ore mai târziu, când am ajuns acasă, cât de mult m-am chinuit și cât de rău m-a durut…

Ce aduci nou cu ocazia lansării clipului „Tango în priviri?

Este un clip de imagine, altfel decât am făcut eu până acum, când filmam în America, tot felul de peisaje. Mi-am și schimbat stilul vestimentar și vreau să le arăt oamenilor noua mea imagine. Am lucrat cu Magda Mohamed și Amir Doboș, pe partea de styling, și sunt încântată de rezultat. E o nouă etapă a vieții mele, când m-am maturizat și am încercat să mă reinventez pe mine, ca artist. Ca look, ca stil, dar și pe plan muzical.

Cum faci față programului alert de filmări și concerte?

M-am obișnuit, deși recunosc că mai am și momente în care simt că nu mai pot. Dar eu sunt pe scenă de la vârsta de 13 ani, am filmat peste 40 de clipuri, până acum. Așa cum am zis, odihna fizică mă ajută cel mai mult. Opt ore înainte de filmare. Și mă străduiesc să și mănânc, chiar dacă uneori mai uit. Mă iau cu treaba și nu-mi dau seama că am sărit peste mese. Așa e viața de artist, haotică, dar îmi oferă și multe satisfacții. Împlinești 20 de ani de carieră…

Care consideri că e avantajul tău pe piața muzicală?

Tocmai faptul că m-am reinventat mereu. Și să știi că nu mi-a fost ușor. Spre exemplu, eu nu eram tocmai activă în social media, Instagramul l-am descoperit târziu, acum încerc să recuperez. Trebuie mereu să fii în contact cu publicul, cu trendurile, cu generația nouă. Și faptul că am show-uri pentru care muncesc cu adevărat. Spectacolul meu, „Fantezia, în care schimb foarte multe rânduri de costume și am coregrafii spectaculoase, este, clar, ceea ce mă diferențiază.

Și-a riscat sănătatea! Andreea Bălan s-a accidentat la filmările noului videoclipȘi-a riscat sănătatea! Andreea Bălan s-a accidentat la filmările noului videoclip

FOTO: Facebook, PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter