Andreea Bălan ”Tango în priviri” - Making Of

Publicat pe

Pe Andreea Bălan am găsit-o la filmările celui mai nou videoclip. Artista era foarte atentă și implicată în tot ceea ce făcea. Am stat la filmările videoclipului 'Tango în priviri' câteva ore bune în care am putut să o vedem pe Andreea Bălan cât de profesionistă este, dar și cum se realizează un videoclip de la bun început.

Dacă la prima vedere pare simplu, ne-am convins că nu este așa. Pentru un videoclip de 2-3 minute se filmează o zi întreagă. Andreea Bălan a ales să colaboreze cu cei mai buni pentru a avea un videoclip reușit. Când am ajuns la studioul în care se filma, în jurul prânzului, Andreea Bălan era deja de ore bune acolo și deja schimbase două ținute.

Noul single al Andreei Bălan va fi unul cu și despre dragoste, artista pregătește o melodie fabuloasă pentru fanii ei. 'Noul meu single se numește 'Tango în priviri'. Este o piesă de dragoste, o poveste de dragoste foarte frumoasă. Pentru poveștile, în general, au un dans al lor. Fiecare poveste are dansul său, mai lent, alert, mai vesel sau mai trist. Cu toții trăim o poveste de dans, de dragoste în relațiile noastre și asta și ilustrează videoclipul. Filmez toată ziua am început de dimineață. Am mai multe cadre, am mai multe outfit-uri. Am terminat două ținute și urmează încă patru. La un moment dat am și o coregrafie. Voi dansa contemporan și am și două balerine, sper să iasă un clip frumos. Nu am mai filmat de mult în București, ultimele videoclipuri au fost filmare în America. Acum e prima oară, după 2-3 ani, când intru într-un studio și fac un videoclip în București. Sunt foarte curioasă și abia aștept să văd ce iese.', a dezvăluit artista pentru Revista VIVA!.

Chiar dacă se află ore întregi în studiu, Andreea Bălan își face timp și pentru fanii ei. Cât timp așteaptă să fie gata decorul sau să fie aranjate cele două dansatoare ale sale, artista le răspunde fanilor săi pe social media. Filmările durează o zi întreagă, însă cântăreața reușește să fie plină de energie și voie bună.

La filmările videoclipului 'Tango în priviri' și-a făcut apariția și George Burcea, iubitul artistei, care a asistat pentru câteva momente. Noi deja am auzit câteva din versurile melodiei pe care Andreea Bălan o va lansa în curând și nu vă putem spune decât că este absolut minunată. Dacă sunteți curioși să vedeți cum au decurs filmările videoclipului 'Tango în priviri' noi vă arătăm imagini în exclusivitate din studioul de filmări.

Andreea Bălan a filmat peste 40 de videoclipuri

Pentru un om care nu este obișnuit cu un astfel de program ar putea părea destul de greu, însă artista reușește să facă față cu brio. Andreea Bălan muncește de la o vârstă destul de fragedă în acest domeniu, iar până acum a filmat peste 40 de videoclipuri. 'Sunt obișnuită. Dacă iei pe cineva nou acum și îl pui să stea atâtea ore și să execute niște lucruri, da, e greu. Eu fac lucrul acesta de mică, din perioada Andre. Primul meu videoclip l-am filmat la vârsta de 13 de ani, 'Noapte de vis', apoi toate acele hit-uri, Prima iubire, Flori de tei, apoi au continuat. Am la activ peste 40 de videoclipuri filmate. Sunt obișnuită cu munca, cu statul pe set, cu ore multe, cu nemâncat, cu nedormit. Eu m-am obișnuit, dar acesta îmi este jobul.', ne-a spus Andreea Bălan.
Iată cum a ieșit cel mai nou videoclip al Andreei Bălan! Vă place?


FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter