Andreea Bănică are probleme de sănătate

Andreea Bănică are probleme de sănătate. Vedeta este imobilizată la pat de câteva zile bune. A suferit o contracţie musculară severă care o împiedică să îşi desfăşoare activităţile zilnice. A ajuns chiar şi la spital, acum ia pastile. Se descurcă cu copiii săi destul de greu, asta o face să sufere.

Mămica Andreea Bănică nu îşi imagina că va trece prin aşa dureri mari în această perioadă. O contractură musculară lombară care a atins nervul sciatic îi dă mari bătăi de cap vedetei. Nici nu îşi poate îngriji copiii, a avut nevoie de ajutor.

„Din 18 februarie mă confrunt cu dureri de mijloc, fese, spate, picior etc… pff, groaznic. De atunci și până acum nu am reușit să găsesc nici un remediu cu toată fizioterapia pe care am făcut-o și medicamente multe. Groaznic!!! Cel mai rău lucru este să nu îți poți lua copilul în brațe, să-l ridici, să-i dai să mănânce, să-l speli etc!”, a scris vedeta pe blogul său.

Andreea a povestit că durerile au început să apară treptat, imediat după ce a mers  în vizită cu familia la Casa Poporului.

Citeşte şi:

Ilinca Vandici, la „Bravo, ai stil!'. Cât e inspirație și cât transpirație în celebra emisiune TV

Andreea Bănică a ajuns de urgenţă la spital

„Am ajuns acasă și de dureri ce aveam, nu-mi trecea cu nimic, nici o pastilă… m-am transformat la față de dureri, iar lacrimile îmi curgeau șiroaie fără să mă mai pot mișca din pat. Lucian și sora mea au luat decizia să mergem la spital. M-au ridicat pe brate și m-au urcat în mașina, fapt ce m-a făcut și mai tare să plâng pentru că nu prea am ajuns eu în situații de genul ăsta decât de vreo 3 ori în viața mea. Sunt destul de puternică, nu mă pune boala la pat așa ușor. Mă gândeam ce îmi pot face medicii să-mi aline durerile. Am așteptat pe holul spitalului Pantelimon vreo 35-40 de minute, timp în care încercam să mă încurajez că voi fi bine curând. Mi s-a părut enorm să aștept atât în durerile alea… asta pentru că locurile erau ocupate de alți oameni cu probleme.

Mi-au făcut niște injecții și perfuzii, iar sora mea se uita foarte atentă la mine și mi-a spus că mi-am revenit la chip când mi-au trecut durerile, așa am realizat că boala te urâțește mult! M-au ținut o oră acolo, apoi mi-au dat un tratament pe care l-am urmat ulterior acasă, fără vreun rezultat, ci mai mult de atât au apărut dureri din ce în ce mai mari. Mi-am făcut rmn și radiografie în urma cărora nu s-a văzut nimic deosebit. Doctorul mi-a spus că este vorba despre o contractură musculară lombară care a atins nervul sciatic…. de aici m-am contractat toată și am ajuns într-un final să stau la pat cu medicamente pentru a-mi reveni cât mai repede.”, a mai adăugat ea.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...