Andreea Bănică, prezentatoarea unei noi emisiuni. Primele declaraţii ale vedetei

Publicat pe

Frumoasa Andreea Bănică va putea fi urmărită în curând nu numai din postura de artist, ci şi de prezentator TV. Aceasta va modera emisiunea „Provocarea starurilor”, de la TVR. Vedeta se arată foarte încântată de noul proiect care speră să cucerească inimile telespectatorilor! 

TVR 1 aduce un nou talent show muzical: Provocarea starurilor. Andreea Bănică va fi gazda emisiunii, care debutează la finalul acestei luni, mai exact sâmbătă, 27 octombrie, anunță postul public.

Conceputul emisiunii este următorul:

  • Trei jurați, care se schimbă în fiecare ediție
  • Trei mentori
  • Șase concurenți

În fiecare ediție va exista un alt juriu, diferit de cel care a fost cu o săptămână înainte. În competiție vor intra șase concurenți. Există trei mentori, care antrenează câte doi din cei șase concurenți. În fiecare ediție vor fi eliminați trei, iar alți trei le vor lua locul.

Primele declaraţii ale Andreei Bănică

„Aşteptam de mult timp o astfel de producţie muzicală în care să mă pot implica 100%. Mă bucur mult că am fost cooptată în acest proiect şi mai ales la TVR, acolo unde visam să ajung când eram mică.

Recunosc, mi s-au mai propus formate de televiziune pe care să le prezint, însă nu m-a atras nimic mai mult ca noul proiect al TVR 1 – Provocarea starurilor! Face parte din meseria mea, eu asta fac: cânt de când aveam 4 ani şi jumătate şi mă vedeam într-un astfel de proiect muzical.

Sper să ne urmăriţi sâmbătă de sâmbătă, să cântaţi alături de noi şi să trăiţi la maxim ceea ce noi vă vom transmite din platoul de televiziune: energie, veselie, poveşti cu cântec! Haideţi să cântăm româneşte şi să descoperim noi talente de care, poate, nu aţi mai auzit! Muzică live 100%!'

Andreea Bănică este la primul proiect de divertisment cu Televiziunea Publică. Interpreta a mai avut experienţa de prezentator al unor emisiuni de televiziune. Ea a fost gazda unor programe la Antena 1 (Folclorul contraatacă) sau la Kanal D (Papuci de vedetă, Bravo, ai stil!). A jucat și în serialul de comedie Meseriaşii, de la Pro TV, scrie paginademedia.ro.

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter