Andreea Bănică se relaxează în vacanță în Grecia împreună cu familia. Cât de bine arată vedeta în costum de baie

Publicat pe

Toate vedetele merg în Grecia în acest an, așa că și Andreea Bănică a ales această destinație de vacanță pentru a se relaxa împreună cu familia ei.

Mai mult, Andreea l-a luat în vacanță și pe Noah, băiețelul ei de doar 9 luni, care pare că se simte extraordinar în Thassos, insula aleasă de vedetă. Mult soare, bronz, relaxare la superlativ și multă veselie, așa arată concediul Andreei, care le-a arătat fanilor ei și prima fotografie în costum de baie din acest an.

Într-un costum de baie minuscul, albastru, întinsă pe un șezlon și bucurându-se de soarele arzător, Andreea arată extraordinar, iar fanii au ținut să o aprecieze pentru silueta sa. Vezi în galeria foto de mai sus mai multe imagini cu Andreea Bănică din vacanță.

Andreea Bănică se relaxează în vacanță în Grecia împreună cu familia. Cât de bine arată vedeta în costum de baieAndreea Bănică se relaxează în vacanță în Grecia împreună cu familia. Cât de bine arată vedeta în costum de baie

Foto: Instagram, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter