Andreea Berecleanu a vorbit despre gelozia din relația sa cu medicul Constantin Stan: „Sunt geloasă pe...”

Publicat pe

Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul Constantin Stan, formează un cuplu de 5 ani, iar în noiembrie 2016 cei doi și-au unit destinele. Acum, cei doi au vorbit despre gelozia din cuplul lor, dat fiind că soțul Andreei este medic estetician și vede multe femei în fiecare zi.

Într-un interviu acordat pentru life.ro, Constantin Stan a fost întrebat dacă Andreea este geloasă având în vedere meseria lui.

„Dar asta e meseria mea, e viaţa mea. Sunt două lucruri complet diferite… Eu aşa le văd! Poate femeia care îşi doreşte ca bărbatul să fie numai al ei, ar putea să simtă aşa ceva, dar nu e cazul Andreei. Poate doar câteodată o face aşa, ca să testeze…', a spus medicul

Andreea Berecleanu are mare încredere în soțul ei, așa că este convinsă că el este un profesionist și nu este preocupat de femei, ci să își facă cât mai bine meseria.

Vezi și: Lady in white la petrecerea Viva! Monday Fever! Adelina Pestriţu a atras toate privirile

„Nu sunt geloasă pe profesia lui, sunt geloasă pe pasiunea lui pentru aceasta profesie! Ştii, eu am mulţi prieteni medici. Unul dintre ei este ginecolog. E mai mult decât a vedea exteriorul sau goliciunea, aşa cum spui. El vede interiorul, partea cea mai intimă a unei femei. Am avut cu el o discuţie pe tema asta şi m-am lămurit. Este ca şi cum ar fi stomatolog sau internist.

Dar, ca în orice meserie, nu toţi respectă regulile scrise şi nescrise. Unii sunt preocupaţi de actul medical, masculul din ei acţionează doar în afara halatului alb. Alţii, probabil, aleg această cale mai facilă. Depinde şi de femei, bineînţeles.

Soţul meu este preocupat de intervenţie, de rezultat, de discuţia prealabilă în vederea operaţiei, de mecanismele psihologice care au dus la această alegere, e o meserie complexă, iar el este 100% profesionist', a declarat prezentatoarea TV.

Andreea Berecleanu a fot căsătorită cu Andrei Zaharescu și au împreună doi copii. Aceasta își amintește cu drag de începuturile alături de Constantin Stan și de momentul în care el a cerut-o de soție.

„M-a cerut în urmă cu aproape 5 ani, la începutul relaţiei noastre. De mai multe ori, în toate felurile, privindu-mă în ochi. Nu i-am spus niciodată nu, doar am amânat momentul nunţii noastre. Am ţinut cont de copiii mei, am vrut să fie ei siguri că eu fac cea mai bună alegere şi să treacă suficient timp de la separarea de tatăl lor. Când i-am anunţat anul trecut că urmează să ne căsătorim, au fost extrem de bucuroşi. Primul lucru pe care l-au întrebat a fost „cum ne îmbrăcam?' şi „cine va cânta?'', a mai mărturisit vedeta.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter