Andreea Mantea şi Cristi Mitrea încă formează o familie: "Ne înţelegem foarte bine"

Publicat pe

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea s-au despărţit în urmă cu ani de zile, dar acum, de dragul fiului lor, au îngropat securea războiului şi au o relaţie bună. Nu formează un cuplu, ci o familie pentru ca David să nu vadă tensiunile dintre ei. Luptătorul MMA este topit după micuţ, cei doi petrec mult timp împreună!

Cristi Mitrea a povestit că se înţelege destul de bine cu Andreea Mantea acum, comunică deoarece fiul lor are nevoie de tot sprijinul lor, mai ales că este în plină dezvoltare, acum îşi formează personalitatea. El spune că formează o familie, se vor ajuta reciproc oricând va fi nevoie.

„Ne înţelegem foarte bine, comunicarea este foarte bună pentru a-l creşte pe David. Am făcut un deal foarte bun (n.r. o înţelegere). Am fost lucruri pe care trebuia să le lăsăm să se sedimenteze. Ce trebuie să facem e foarte simplu: să avem grijă ca David să nu simtă tensiunile dintre noi. Suntem o familie până la urmă şi o să ne ajutăm unul pe altul ori de câte ori e nevoie”, a povestit Cristian Mitrea despre relaţia cu Andreea Mantea la Xtra Night Show.

Luptătorul MMA s-a apropiat foarte mult în ultima perioadă de băieţelul său, ba chiar a fost şi la petrecerea de ziua lui. David a sărbătorit alături de mama, de tatăl său şi de toţi prietenii.  Cristian Mitrea a spus că îl iubeşte enorm, iar David îl lasă mereu fără cuvinte.

„E foarte isteţ, e foarte sociabil, e călduros. Deocamdată nu îmi dau seama, nu l-am dus la antrenamente. E dulce, e foarte dulce. Are nişte momente în care sune nişte lucruri de rămânem proşti aşa. Creşte foarte repede”, a mai spus Cristian Mitrea.

Recent, pentru noua emisiune pe care o prezintă la Kanal D, Andreea Mantea şi-a făcut o nouă intervenţie estetică. Citeşte AICI despre procedură.

Andreea Mantea, despre relația pe care o are în prezent cu tatăl copilului său

Prezentatoarea TV de la Kanal D nu voia sub nicio formă să se apropie Cristian Mitrea de micuțul David. Andreea Mantea i-a permis recent ca tatăl băiețelului să ia legătura cu acesta. Noua prezentatoare TV de la 'Te vreau lângă mine' a povestit motivul pentru care s-au împăcat și care este relația lor acum.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter