Andreea Mantea și Victor Slav au format cuplu într-o emisiune TV. Detalii picante despre cei doi

Publicat pe

În ediția de marți (7 august) a show-ului „Cine-i Chefu?', difuzată la oră 16:00, la Kanal D, Victor Slav și Andreea Mantea fac echipă în bucătărie, concurând împotrivă a două perechi experimentate în artă culinara. Cuplul Slav-Mantea speră că va câștiga!

Provocarea lansată de Chef Foa concurenților nu este deloc una ușoară, bărbații trebuie să gătească un preparat pe bază de carne de porc, Porc știr-fry, totul sub strictă supraveghere și sub indicațiile exacte ale partenerelor lor de echipă.

Andreea Mantea îi dă ordine lui Victor Slav

„Vreau repede, vreau talent, să se vadă că ești aș în bucătărie!', ii spune Andreea Mantea colegului de echipă de la „Cine-i Chefu?'.

Andreea Mantea îl îndruma pe Victor Slav pe întreagă durată a emisiunii, însă sub presiunea timpului și din cauza faptului că unele ingrediente „se ascund' în bucătărie, echipă de vedete se vede pusă în situații limită. Astfel, la jurizare, atunci când partenerelor lor de emisiune trebuie să acorde punctaj pe nevăzute produsului final, Andreea Mantea exclamă cu părere de rău.

„Am greșit! Ce am făcut aici? Doamne, Dumnezeule…', se miră vedetă, moment în care își pune mâinile în cap, la vederea farfuriilor.

Citește și: Ce se întâmplă cu Victor Slav după ce emisiunea 'Wowbiz' a fost scoasă de pe post

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter