Andreea Marin ajută șapte femei să-și schimbe viața: ”Sunt om de cuvânt!”

Andreea Marin este un model pentru multe femei, iar vedeta s-a gândit să le schimbe viața cu ajutorul unei campanii inedite. În cantonamentul frumuseții s-au înscris multe femei pentru a-și îmbunătăți radical stilul de viață în următoarele trei luni.

Mii de femei din toată țara s-au înscris în preselecțiile campaniei Nu există nu se poate', lansată de Andreea Marin și Top Line. Femeile selectate vor avea ocazia să își remodeleze silueta și să aibă un ten întinerit urmând gratuit, timp de trei luni,  tratamente corporale și faciale profesionale. Acestea vor învăța de la specialiști cum să își reechilibreze stilul de viață de zi cu zi astfel încât să capete mai multă încredere în sine printr-o schimbare în bine – minte, trup, suflet.

Cele șapte doamne au devenit ambasadoarele mișcării naționale Nu există nu se poate'. Au vârste diferite, în mare parte peste 40 de ani, ocupații diferite, cu povești de viață impresionante. În următoarele trei luni vor învăța ce înseamnă echilibrul minte-trup-suflet, vor afla de la cei mai buni specialiști din industria de frumusețe cum își pot îngriji eficient tenul, silueta și aspectul fizic în general, ce înseamnă un program alimentar zilnic echilibrat și sănătos și vor beneficia gratuit de cele mai bune tehnologii profesionale de înfrumusețare din saloanele partenere Top Line din orașele lor. La fel am procedat și anul trecut când, cele șase ambasadoare Nu există nu se poate' de atunci au avut parte de transformări impresionante în bine, din toate punctele de vedere. De la faptul că au slăbit chiar și 25 de cm în talie, până la faptul că și-au descoperit noi pasiuni și chiar și-au schimbat ocupația, alegând ceea ce le face să se simtă cu adevărat împlinite.  De exemplu, două dintre ambasadoarele de anul trecut sunt astăzi make-up artiști și dau mai departe ceea ce au învățat în cele 3 luni de campanie. (…) Veți învăța drumul înapoi către echilibru, armonie, frumusețe și sănătate, în cazul în care simțiți că ați pierdut busola și nu vă mai simțiți bine în propria piele. După 3 luni în programul nostru de înfrumusețare și reechilibrare, cele 7 norocoase, printre care vă puteti număra, vor ști că sunt din nou pe drumul cel bun, vor vedea și în oglindă, și în ochii celor din jurul lor, dar vor simți și în interiorul lor schimbarea în bine. Ne vom întâlni apoi chiar aici, la mine acasă, vom avea un weekend de neuitat, dedicat frumuseții, veți fi protagonistele unei ședințe foto profesionale, vă invit să luăm masa în grădina mea și apoi ieșim ca fetele în oraș, să sărbătorim schimbarea în bine, să vedem un spectacol bun, iar suprizele, vă promit, se vor ține lanț pe parcursul a 3 luni de zile și la finalul lor. Știți că sunt om de cuvânt!', declară Andreea Marin.

FOTO: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro