Andreea Marin, Mickey Mouse & Co.

Publicat pe

Vinerea aceasta, Andreea Marin şi-a anunţat fanii de pe Facebook că urmează să plece într-o călătorie peste ocean şi că urmează să posteze în curând o surpriză! Iată despre ce este vorba.

 

 

Andreea marin Disnezland

 

După perioada agitată prin care a trecut, Andreea Marin a simţit nevoia unei pauze în care să se relaxeze şi să-şi reîncarce bateriile. Disneyland pare a fi locul perfect pentru asta…  Iată mesajul postat de vedetă:

 

„Dragii mei, am plecat o saptamana peste ocean, de unde va voi scrie mai rar, am de invatat lucruri noi acolo si ma voi concentra pe ceea ce am de facut, oferindu-mi totodata si un timp de odihna in timpul ramas din fiecare zi. A fost o perioada plina si am nevoie sa revin cu forte proaspete, de revenirea la echilibru. In paralel, am inceput un curs canadian de Life Coaching si e o experienta extrem de interesanta, abia astept sa v-o impartasesc. dar toate la timpul potrivit. Duminica voi posta o … Surpriza. va imbratisez cu drag, Andreea”.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter