Andreea Marin şi-a convins fiica! Violeta a adoptat stilul de viaţă sănătos

Publicat pe

Andreea Marin şi-a convins fiica! De mulţi ani de zile, vedeta a optat pentru stilul de viaţă sănătos. Mai şi trişează, însă ştie că numai cu o alimentaţie bună şi cu sport poate fi mereu în formă. Acum a învăţat-o şi pe Violeta să trăiască aşa, micuţa s-a declarat încântată. 

Face sport, are o alimentaţie echilibrată, ţine cure de detox şi optează pentru tratamente corporale care mai de care. Aşa se menţine în formă Andreea Marin, una dintre cele mai iubite vedete de la noi. Este admirată de fanii săi pentru stilul său de viaţă care se pare că l-a dobândit şi fiica sa. Violeta a văzut că mama sa mănâncă mereu salate şi aleargă zilnic în aer liber.

Micuţa a prins din obiceiurile mamei şi acum vrea şi ea să procedeze aşa. Andreea Marin a încărcat o imagine pe una dintre reţelele de socializare şi a explicat totul.

„Bunătăți de la mămica! Pitică mea nu prea era atrasă de salate, prefera roșiile simple și… atât! Dar iată că, ușor ușor, văzând obiceiurile mamei, a venit cu noi idei: întâi a gustat, apoi… nici o salată fără ea! Și m-a anunțat că vrea să alerge zilnic în aer liber și să meargă cu mine la sport. Poftă vine mâncând 😊! #motheranddaughter #healthylifestyle #love #life”, a scris pe Facebook vedeta.

Andreea Marin, declaraţii despre al doilea copil

Andreea Marin traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. De câteva luni și-a găsit fericirea alături de Adrian Brâncoveanu. Vedeta a povestit despre al doilea copil.

„În alegerea mea contează părerea copilului meu, pentru că sunt o mamă responsabilă și dacă am un copil fericit de aici încolo începe și fericirea mea, nu înainte de asta. Dacă văd că nu am un copil mulțumit nu pot să merg mai departe. Noi suntem un caz fericit', a declarat Andreea Marin pentru Libertatea.

De altfel, atunci când a fost întrebată dacă își mai dorește un copil sau dacă Violeta a adus în discuție faptul că și-ar mai dori un frățior, Andreea a mărturisit: „Chiar acum 2-3 zile mi-a spus asta. Mi-aș dori, dar trebuie să vrea și Dumnezeu. Lucrurile se întâmplă când vrea el. Noi ne dorim, cu toții'.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter