Andreea Raicu, imagine topless, de la malul mării: "Nu mă poate ataca nimeni"

Publicat pe

Andreea Raicu, imagine topless, de la malul mării. Vedeta a a depăşit frica de a poza dezbrăcată. A vorbit despre acest aspect pe larg, în faţa cititorilor săi din mediul online. Foarte mulţi o susţin şi o laudă pentru curajul pe care l-a dobândit. 

Vedeta a povestit că toată viaţa a vrut să se simtă protejată, să nu fie vulnerabilă. Aşa credea că nimeni nu o poate ataca. Mai mult decât atât, nu voia să fie rănită. Anii au trecut, iar experienţa şi-a spus acum cuvântul.

„Mi-era atât de frică să las garda jos, să nu fiu rănită, încât aș fi făcut orice că să mă simt în siguranță. (…) Mă simțeam dezbrăcată în față tuturor celor care puteau să îmi vadă și simtă starea de frică, stare care îmi provoca atât de multă rușine. Mi se părea cumplit că cineva vede ce se întâmplă cu mine dincolo de masca de femeie puternică și fără probleme pe care eram atât de obișnuită să o port.(…) 

Încet, încet am început să simt o căldură în tot corpul și o relaxare care nu înțelegeam de unde vine. Dintr-odată mă simțeam bine și foarte liniștită. Am simțit un zâmbet imens pe față și îmi venea să sar în sus de bucurie. Mă simțeam liberă. Am luat-o în brațe pe facilitatoare ca să îi mulțumesc pentru ce mă ajutase să trăiesc. 

Mă eliberasem. Îmi dădusem voia să trăiesc acea stare de care fugeam mereu și pe care o acopeream mereu: starea de vulnerabilitate. (…) Vreau să te provoc să te gândești ce te face să te simți vulnerabilă și cum te simți când trăiești acesta stare. Poți să îți iei un jurnal în care să scrii ce simți sau poți vorbi cu cineva în care ai încredere.”, a scris pe Instagram şi pe blogul său Andreea.

Andreea a încărcat şi o imagine cu ea topless, la 40 de ani. Putem remarca cât de bine arată şi ce comentarii frumoase i-au lăsat fanii: „Eşti de admirat …cred că avem foarte multe de învăţat de la tine.”

Alex Galmeanu pentru Marie Claire

FOTO: Alex Galmeanu pentru Marie Claire

Andreea Raicu și Virgil Ianțu au o legătură apropiată de peste 15 ani

Andreea Raicu a postat recent pe Instagram o fotografie cu Virgil Ianțu, de care o leagă o prietenie veche, încă din perioada în care au prezentat împreună Big Brother. În fix aceleași ipostaze apropiate poza bruneta alături de Ianțu și în urmă cu peste 15 ani. Imaginile vorbesc de la sine!   

Foto: Facebook, Alex Galmeanu pentru Marie Claire

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter