Andreea Raicu și Horia Tecău au rămas în relații bune. Ce gest a făcut tenismenul pentru fosta lui iubită

Publicat pe

Deși relația lor s-a încheiat în urmă cu cinci ani, se pare că Andreea Raicu și Horia Tecău au rămas în relații bune. Cei doi nu doar că nu au întrerupt legătura, dar, mai mult, pare că tenismenul are încă o slăbiciune pentru frumoasa brunetă. Chiar dacă, poate, în calitate de simplu amic.

Andreea Raicu și Horia Tecău au rămas în relații bune. Deși relația lor s-a încheiat în 2013, Andreea Raicu nu l-a uitat pe celebrul sportiv, câștigător la US Open la dublu în 2017. Dar nici tenismenul nu a uitat-o pe ea.

Andreea Raicu și Horia Tecău au rămas în relații bune

Deși nu dă foarte des interviuri, acesta a acceptat să dea unul foarte amplu pentru noul proiect online al vedetei. Frumoasa brunetă tocmai și-a relansat site-ul andreearaicu.ro, după o perioadă extrem de dificilă în plan profesional, iar Horia nu a ezitat să fie unul dintre primii care își oferă susținerea necondiționată, lăsându-se intervievat.

Pentru a anunța respectivul interviu, Andreea a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj emoționant: 'De mică eram curioasă să aflu ce gândesc oamenii, ce trăiri și emoții se ascund în spatele atitudinii omului care pare mereu puternic. Ce frici și demoni îl copleșesc și cum face să trăiască împreună cu ei. Horia Tecău este un om puternic și echilibrat și, în același timp, are și el frici, emoții, trăiri intense și demoni.' Nu este prima dată când Andreea publică în social media o fotografie cu Horia. Aceasta a mai postat una și în toamna lui 2017, când Horia a câștigat trofeul US Open la dublu, însoțită de mesajul 'well done, champ' (nr 'bine lucrat, campionule').

Andreea Raicu și Horia Tecău au rămas în relații bune

Andreea și Horia la un eveniment din anul 2013

După ce ani de zile presa a speculat pe seama poveștilor sale de dragoste, Andreea a scris la un moment dat pe blog despre viziunea sa asupra relațiilor amoroase: 'Ani de zile am așteptat un bărbat care să îmi aducă fericirea. Ani de zile nu am trăit așa cum mi-aș fi dorit pentru că aveam nevoie de un bărbat care să mă împlinească. Ani întregi am crezut că e ceva în neregulă cu mine când nu eram într-o relație cu un bărbat. Ani de zile am stat într-o relație toxică doar ca să nu fiu singură în această societate care te vrea într-o relație'. (…) Îmi doresc o relație cu care să fiu fericită și nu am nevoie de o relație care să mă facă fericită! De fapt, asta e concluzia mea. Nu aștept pe cineva care să îmi dea fericirea, ci mi-ar plăcea să împart fericirea cu cineva. Pentru că experiența îmi spune că a avea un iubit nu e sinonim cu a avea fericirea!'.

Andreea Raicu și Horia Tecău au avut o relație intens mediatizată între 2012 și 2013. Unii au pus pe seama despărțirii diferența de vârstă, Andreea fiind cu șapte ani mai mare decât Horia, alții au pus distanța, tenismenul fiind mai mereu plecat în turnee, iar Andreea foarte prinsă cu proiectele profesionale. Indiferent de motive, cert e că Andreea Raicu și Horia Tecău au rămas în relații bune, lucru demn de toată lauda.

Foto: arhiva VIVA!

Citește și:

Delia, interviu EXCLUSIV în VIVA de august: „Nu sunt un om cu o viaţă perfectă!'

Alexia Eram și Mario Fresh, dragostea la 18 ani și primul 'Te iubesc'! Interviu EXCLUSIV în VIVA! de august

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter