Angelina Jolie a susținut primul curs în calitate de profesor al universității London School of Economics

Publicat pe

Angelina Jolie a susținut primul său curs în calitate de profesor universitar la London School of Economics, o instituție de învățământ superior din Marea Britanie.

Cursul pe care îl predă actrița este despre „femei, pace și securitate', iar primii care au avut onoarea să o cunoască pe Angelina în calitate de profesor au fost masteranzii universității.

Totuși, ca orice începător, Angelina a avut emoții înainte de curs, spunând că simte „fluturași în stomac': „Am puține emoții, am niște fluturași în stomac. Sper să fie bine. Acest lucru este important pentru mine', a spus actrița.

Cum emoțiile sunt constructive, Angelina s-a descurcat de minune și le-a vorbit studenților despre experiența sa și despre ceea ce a motivat-o să lucreze ca trimis special al United Nations, au spus oficialii universității, potrivit BBC.

De asemenea, studenții au rămas impresionați de ceea ce le-a spus celebra actriță și au considerat-o minunată. „Va fi un profesor invitat uimitor de bun. Sunt așa onorată că am ascultat lecția ei inaugurală la LSE despre violența sexuală, viol și munca cu refugiații', a spus o studentă.

Angelina s-a comportat ca un adevărat profesor, așa că a răspuns și întrebărilor puse de studenți.

Cursul Angelinei Jolie este susținut de „Centrul pentru Femei, Pace, și Securitate' care a fost lansat anul trecut de ea și fostul ministru de externe, William Hague. În 2012, cei doi au fondat o inițiativă globală pentru a opri violența sexuală în zonele de conflict.

În 2011, Angelia Jolie a scris și regizat filmul „Land of Blood and Honey', despre războiul bosniac, în care se estima că 20.000 de femei erau violate.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Angelina Jolie – tatuaj pentru Brad Pitt

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter