Angelina Jolie vrea 100.000 de dolari pensie alimentară pentru copii

Publicat pe

Angelina Jolie, care lupă în continuare pentru custodia celor șase copii ai săi, se pare că are câteva cereri scandaloase pentru Brad Pitt și echipa sa juridică.

Potrivit intouchweekley.com, Angelina ar fi cerut 100.000 de dolari pe lună pensie alimentară. „Această suma va fi plătită pentru toți copiii și va acoperi toate cheltuielile pentru fiecare dintre ei', a declarat un apropiat. În plus, 250.000 de dolari vor fi puși deoparte, într-un cont, în fiecare an de către Brad și va fi limitat la 5 milioane de dolari.

Brat Pitt spune ca nu are nicio problemă să aibă grijă de copii, însă preferă ca banii să stea într-un cont unde Angelina să nu aibă acces sau control asupra lor.

Se pare că Brad este ceva mai bogat decât Angelina, având în jur de 240 de milioane de dolari în conturi, spre deosebire de 160 de milioane cât ar avea actrița, iar aceasta ar depinde cumva de pensia alimentară.

Angelina vrea ca divorțul să se pronunțe în următoarele 90 de zile, incluzând custodia și partajul proprietăților. Totuși, cerințele ei ar putea încetini procesul, fiind considerate ridicole de către fostul soț și echipa sa.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Brad Pitt şi Angelina Jolie – Dezvăluiri legate de acordul privind custodia celor 6 copii

Fotografia zilei: Angelina Jolie – Durerea unei mame

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter