Anna Lesko şi Dorian Popa, în ipostaze fierbinţi. Artiştii au filmat un nou videoclip - VIDEO

Publicat pe

Anna Lesko şi Dorian Popa, în ipostaze fierbinţi. Sunt doi dintre cei mai iubiţi cântăreţi de la noi şi răspund mereu provocărilor. De data aceasta apar în ipostaze sexy împreună, toate acestea pentru un nou videoclip. Fanii celor doi imediat au recaţionat când au văzut imaginile!

Anna Lesko a afişat mereu o imagine sexy, de multe ori provocatoare, la fel şi show-urile şi melodiile sale. Pentru noua sa melodie recent lansată, „Old school”, vedeta apare alături de Dorian Popa. Amândoi sunt îmbrăcaţi foarte sumar! Ce atrage imediat atenţia este interacţiunea dintre ei, sunt foarte apropiaţi, pare chiar că ar fi ceva mai mult decât o prietenie. Noi ştim însă că nu, Dorian are de ani de zile o relaţie cu frumoasa Claudia Iosif.

Cântăreaţa a postat pe Instagram mai multe imagini de la filmarea clipului. Dorian o ţine în braţe, o atinge senzual, iar ea îi răspunde cu mişcări lascive.

Fanii celor doi imediat le-au transmis mii de mesaje: „Ce bandit esşti, Doriane!”, „Ca întotdeauna super sexy!”

Nu este pentru prima dată când Dorian are o colaborare de acest gen, el a mai încins imaginaţia fanelor alături de Corina în piesa „Nimeni altcineva”.

Anna Lesko şi Dorian Popa, în ipostaze fierbinţi. Artiştii au filmat un nou videoclip - VIDEOAnna Lesko şi Dorian Popa, în ipostaze fierbinţi. Artiştii au filmat un nou videoclip - VIDEO

Dorian Popa a fost jefuit

Dorian Popa a fost jefuit chiar în fața blocului în care locuiește. Artistul și-a uitat mașina deschisă, iar un tânăr a intrat și i-a furat banii din portofel, o pereche de ochelari și un pistol pe care acesta îl ținea în torpedoul mașinii. Dorian Popa nu se lasă până nu-l prinde pe făptaș.

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter