Antonia nu mai rezistă fără fiica ei. Artista a plecat în Italia

Publicat pe

Antonia nu mai rezistă fără fiica ei, așa că și-a făcut bagajele și a plecat în Italia, acolo unde Maya locuiește împreună cu tatăl și bunicii ei.

Deși distanța este mare, Antonia este tot timpul cu gândul la fiica ei și vorbesc mereu. De fiecare dată când are timp, artista merge în vizită la fetița ei, în Italia, acolo unde petrec clipe minunate împreună.

Maya crește văzând cu ochii și îi moștenește frumusețea mamei sale. Tot timpul când sunt împreună, Maya și Antonia se distrează de minune. Cântăreața mai are doi băieți, Akim și Dominic, însă micuții locuiesc cu ea și tatăl lor, Alex Velea, în România.

Divorțul este aproape de final

Antonia a fost împreună cu Vincenzo Castellano, aceștia s-au căsătorit, însă căsnicia lor nu a mers așa cum se așteptau. De ani buni, artista și încă soțul ei, în acte, se chinuie să divorțeze. Mai este nevoie de traducerea certificatului de căsătorie și rezultatul anchetei sociale din Italia, cel din urmă fiind cel care a îngreunat procesul divorțului.

FOTO: Instagram

Diana Stamen

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă