Antonia, Oana Pellea şi Marius Manole au sărit în ajutorul copiilor bolnavi de cancer

Publicat pe

Antonia, Oana Pellea şi Marius Manole sunt vedetele care au spus da şi au sărit în ajutorul copiilor bolnavi de cancer. Iată despre ce este vorba! 

Părinţii copiilor bolnavi de cancer în România petrec ore în şir pe scaunele spitaleleor, alături de micuţii lor aflaţi în suferinţă.

Pentru a atrage atenția asupra problemei, pentru a-și arăta solidaritatea și empatia față de părinți și pentru a încuraja oamenii să doneze, vedete, voluntari și oameni obișnuiți vor ocupa non-stop un scaun din Galeria Galateca, din Strada C.A. Rosetti, nr. 2-3, de pe care nu se vor ridica până nu se primesc cele 100.000 de sms-uri și, implicit, fondurile necesare finalizării proiectului.

Printre primele vedete care au stat pe scaunul din Galeria Galateca s-au numărat actrița Oana Pellea, cântăreața Antonia și actorul Marius Manole.

Antonia imediat a răspuns pozitiv acestui proiect, mai ales că are 3 copii, o fetiţă şi doi băieţi.

Antonia, Oana Pellea şi Marius Manole au sărit în ajutorul copiilor bolnavi de cancerAntonia, Oana Pellea şi Marius Manole au sărit în ajutorul copiilor bolnavi de cancer
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter