Antonia şi-a făcut prima intervenţie estetică la faţă. Şi-a injectat propriul sânge - EXCLUSIV

Publicat pe

Antonia a vorbit despre prima intervenţie estetică la faţă. Fără niciun dubiu, cântăreaţa este cea mai frumoasă femeie din România. Pentru al cincilea an la rând, ea a fost inclusă şi în topul celor mai frumoase femei în LUME, situându-se pe locul al unsprezecelea. 

Iubita lui Alex Velea este conştientă de frumuseţea sa pe care a şi moştenit-o, dar pe care a şi căpătat-o de-a lungul timpului. Spune că nu face ceva special pentru a se îngriji, nu are măşti minune, nici uleiuri hidratante, ci are mare grijă să aplice o cremă potrivită pentru tenul său şi să se demachieze în fiecare seară. Le sfătuieşte pe femei să aibă grijă de ele, să aibă o piele catifelată, dinţi sănătoşi, unghii frumoase, să nu se neglijeze.

Are trăsături deosebite, nu e de mirare că este inclusă în topul celor mai frumoase femei din lume. Mulţi cred însă că are operaţii estetice, chiar şi la faţă. Vedeta a apelat la medicul estetician în urmă cu ceva timp pentru ajustarea bustului. A născut de trei ori, iar aceştia nu şi-au păstrat fermitatea.

Imediat după, vedeta a decis să îşi pună şi pierce într-o zonă intimă.

Recent, Antonia a dezvăluit că şi-a făcut şi prima intervenţie estetică la nivelul feţei. A simţit nevoia să apeleze la o metodă inovatoare pentru un ten tânăr şi perfect.

„Nu am acid hialuronic în buze. Mi-am făcut Terapia Dracula de curând”, a spus Antonia la un eveniment dedicat femeilor. Artista are o relaţie foarte apropiată cu fanii săi, le răspunde mereu, mai ales pe Instagram unde este foarte activă. Are peste 1 milion de urmăritori.

Tehnica Dracula este o terapie de rejuvenare facială, numele sau provenind de la faptul că se bazează pe injectarea unui ser obținut din sânge. Se recoltează o proba de sânge care este centrifugata și trecută printr-un sistem care separă factorii de creștere și stimulare din trombocitele pacientului.

Aceasta este foarte celebră printre vedetele de la Hollywood, dar şi printre vedetele din România. Cătălin Botezatu şi Tania Budi au şi testat-o şi s-au declarat încântaţi.

Declaraţiile exclusive ale Antoniei au fost făcute în cadrul evenimentului Avon pentru Valea părului.  În curtea Căminului Cultural din Valea Părului, Buzău, timp de 12 ore, peste 400 de femei de toate vârstele au fost răsfățate de o echipă completă de 25 de stiliști, care au oferit coafuri și sfaturi de îngrijire a părului.

Mai mult, AVON a amenajat și un studio foto profesionist la fața locului, pentru a oferi femeilor coafate bucuria de a-și celebra frumusețea. Iar pentru a asigura frumusețea părului și acasă, AVON a oferit cadou femeilor din sat peste 1000 de produse pentru păr din gama Advance Techniques.

Chirurgul estetician Adina Alberts, despre Antonia și piercing-ul în sfârcuri

Chirurgul estetician Adina Alberts o consideră pe Antonia cea mai frumoasă vedetă din România și nu crede că bruneta are nevoie de îmbunătățiri. Mai mult, specialistul observă că artista în vârstă de 29 de ani nu are nici măcar un rid pe chipul de altfel perfect. În schimb, recomandă câteva schimbări și nu încurajează piercing-ul în sfârcuri, metodă la care Antonia a apelat. Iată de ce nu este indicat piercing-ul în această zonă.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva