Antonia şi Alex Velea au fost naşi. Dominic şi Akim n-au lipsit de la petrecere

Publicat pe

Antonia şi Alex Velea au fost naşi. Artistul Rashid şi aleasa inimii lui, Sorina, au decis să se căsătorească, iar părinţii lor spirituali au devenit chiar prietenii lor, Antonia şi Alex Velea. Evenimentul a fost unul special, la care au participat mai multe vedete din industria muzicală. Dominic şi Akim au făcut însă furori!

Antonia, Alex Velea şi micuţii lor, Dominic şi Akim, au luat parte la nunta prietenilor lor, chiar în calitate de naşi. Au avut loc pregătiri intense, Antonia împreună cu mireasa au mers la coafat, la Sorin Stratulat pentru a arăta impecabil, Alex Velea i-a făcut o vizită Adinei Buzatu pentru a îmbrăca un costum sofisticat.

Mirele a optat şi el pentru un costum elegant, cu un papion mare, şi nu a renunţat la ochelarii de soare. Cei care au făcut furori au fost băieţii lui Alex Velea, amândoi au purtat salopete scurte, negre şi cămăşi albe. Toţi s-au pregătit intens pentru acest eveniment important. Sorina şi Rashid au trăit mari emoţii deoarece aceasta este cea mai importantă zi din viaţa lor.

Antonia şi Alex Velea au fost naşi. Dominic şi Akim n-au lipsit de la petrecereAntonia şi Alex Velea au fost naşi. Dominic şi Akim n-au lipsit de la petrecere

Antonia a purtat pe zi o rochie cu buline, iar seara a optat pentru un costum atipic, verde smarald. La petrecere a participat şi Lino Golden, Mario Fresh alături de iubita sa, Alexia Eram.

Antonia, declaraţie de dragoste pentru Alex Velea

Se iubesc de ani de zile şi dragostea lor parcă înfloreşte pe zi ce trece. Artista a ţinut să îi mulţumească public iubitului său pentru toate momentule în care i-a fost alături. Cuvintele ei sunt emoţionante! 

Foto: Faceboo, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter