Antonia şi Alex Velea, nominalizaţi la premiul "Cele mai frumoase chipuri din 2018"

Publicat pe

Antonia şi Alex Velea „se luptă” cu o mulţime de alţi artişti. Premiile „Cele mai frumoase chipuri” sunt acordate anual, începând din 1990, de către asociația „Criticii independenți”, în urma voturilor date de utilizatorii internetului. La ediția de anul acesta, România are deja patru reprezentați în concurs, în condițiile în care nominalizările se vor încheia pe 30 noiembrie.

Sarah Kohan, un fotomodel cu origini românești, este cel mai nou reprezentant al țării noastre pe lista nominalizaților la premiile „Cele mai frumoase chipuri din 2018'. Născută la Sydney, pe 6 martie 1994, Sarah este „pe jumătate româncă, pe jumătate australiancă', potrivit propriilor mărturisiri. Deși a devenit celebră datorită fotografiilor sexy realizate în diverse locuri și postate pe contul personal de instagram, ea studiază dreptul și visează să ajungă, cândva, judecător la Tribunalul Internațional de la Haga, scrie Libertatea. 

Top cele mai frumoase chipuri de femei în 2017

În 2017, pentru al cincilea an consecutiv, Antonia a fost inclusă în topul celor mai frumoase 100 de femei din lume realizat anual de Independent Critics. Iar dacă anul trecut cântăreaţa s-a clasat pe locul 27, în 2017 este pe locul 11, surclasând nume precum Natalie Portman (50), Margot Robbie (33), Emilia Clarke (26) şi Emma Watson (14).

Top cele mai frumoase chipuri de bărbaţi în 2017

Din partea României, anul acesta, actorul Sebastian Stan şi cântăreţul Alex Velea se bat pentru ocuparea unui loc fruntaş.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter