Antonia şi-a vizitat fiica în Italia. Cine a însoţit-o pe artistă la întâlnirea cu Maya - FOTO

Publicat pe

Antonia şi-a vizitat fiica în Italia. Artista nu o are mereu alături pe Maya aşa cum îşi doreşte, însă ţin legătura în mediul online, vorbesc mereu, iar când îşi face timp, călătoreşte în Italia pentru a o vedea. Cele două s-au revăzut acum, iar momentele au fost de-a dreptul emoţionante!

Vremea a venit, iar mama şi fiica se distrează împreună mai ceva ca două prietene bune. Antonia a luat avionul spre Italia zilele trecute pentru a-şi vedea fiica, dar nu singură şi nici alături de mama ei. Alex Velea este cel care o însoţeşte. Artistul a postat în mediul online o imagine alături de Maya, se ţin de mână, fiind foarte apropiaţi, semn care dovedeşte că se înţeleg foarte bine.

Antonia a ales să se distreze alături de Maya, dat fiind faptul că vremea este bună în acea zonă, au mers la pisicină şi s-au răsfăţat cu îngheţată. Pare că artista îi îndeplineşte dorinţele fiicei care este în culmea fericirii, sare mai tot timpul, este energică şi cu zâmbetul până la urechi.

Antonia şi-a vizitat fiica în Italia. Cine a însoţit-o pe artistă la întâlnirea cu Maya - FOTOAntonia şi-a vizitat fiica în Italia. Cine a însoţit-o pe artistă la întâlnirea cu Maya - FOTO

Pare că Vincenzo a fost de acord ca Antonia să petreacă timpul cu fiica lor, este conştient de relaţia pe care o au. Şi el este topit după micuţa Maya, o surprinde mai mereu în ipostaze inedite.

Vincenzo Castellano, despre căsnicia cu Antonia

Vincenzo Castellano, despre căsnicia cu Antonia. Afaceristul a recunoscut că încă mai ţine la artistă, la cea care i-a dăruit cel mai frumos cadou, pe fiica lor, pe Maya. Este fericit pentru cântăreaţă şi a afirmat faptul că niciodată nu a înşelat-o.

Foto: 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter