Ariana Grande și Mac Miller s-au despărțit. Aveau planuri pentru nuntă

Publicat pe de Diana Stamen

Dragostea este oficial moartă! Ariana Grande și Mac Miller s-au despărțit după doi ani de relație. Aici vei găsi toate detaliile pe care vrei să le știi.

O altă zi, un alt cuplu celebru care se desparte. De data aceasta, personajele celebre sunt Ariana Grande și Mac Miller. După ce au fost împreună doi ani, cei doi au decis să se despartă, anunță TMZ. Aparent, despărțirea a fost o decizie de comun acord în urma programului foarte încărcat pe care îl au amândoi. Chiar și așa, cei doi se pare că au rămas în relații extrem de bune și vor rămâne buni prieteni, așa cum spun sursele.

Vestea a venit ca un șoc pentru toată lumea, mai ales că în ultima perioadă Ariana Grande și Mac Miller păreau a fi foarte îndrăgostiți.

Ariana Grande și Mac Miller au început să se întâlnească în urmă cu doi ani, în anul 2016, însă cei doi erau prieteni încă din anul 2012. În 2013, artista a lansat melodia 'The Way' în colaborare cu Mac, iar de aici am putea crede că a început totul.

#OneLoveManchester

A post shared by Mac Miller (@macmillerig) on

Ariana Grande și Mac Miller aveau planuri de nuntă

Relația lor a fost făcută publică în august 2016, iar mai apoi fanii au devenit interesați de acest cuplu. Interesant era faptul că Ariana Grande și Mac Miller ar fi avut planuri să se căsătorească. 'Ei au discutat despre locații, lista cu invitați și destinații pentru luna de miere. Mac voia să se căsătorească în Hawaii, în timp ce Ariana spunea că i-ar plăcea să se căsătorească în Florida, acolo de unde e ea, iar luna de miere să fie în Hawaii', a declarat o sursă apropiată celor doi, scrie presa internațională.

Citește și: Ariana Grande a lansat 'No Tears Left to Cry', primul single după atacul terorist din Manchester Arena | VIDEO

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter