Artişti care s-au lansat pe scenă şi apoi s-au reprofilat

Artişti care s-au lansat pe scenă şi apoi s-au reprofilat. Multe trupe de la noi s-au destrămat de-a lungul timpului , iar cântăreţii au noi meserii. Printre aceştia se numără  Dorin Topală, Irina Nicolae, Liviu Vârciu şi alţii. Am aflat cu ce se ocupă acum!

Dorin Topală, fostul membru al Trupei Valahia, e navigator

Puțini își mai amintesc faptul că, la debutul din 1998, trupa Valahia era compusă din trei membri: Costi Ioniță, Mihai Trăistariu și Dorin Topală. Primul care s-a retras a fost chiar Costi, Mihai și Dorin ajungând chiar să se înscrie la Eurovision, împreună. Dar n-a mai durat mult colaborarea și trupa a rămas… istorie! Noi am reușit să vorbim chiar cu Dorin, cel care a spus adio muzicii și despre care nu s-a mai știut nimic, în ultimii ani: Eu m-am dedicat carierei în navigație, sunt căpitan pe vapor de cursă lungă și stau plecat cam patru luni, după care trei luni vin acasă. Sunt căsătorit, am două fete. Mă gândesc cu plăcere la vremurile în care cântam, dar eu am ales să fac altceva, întrucât mi s-a părut instabilă meseria asta de cântăreț. Așa că m-am retras la timp. Am simtit că nu sunt făcut pentru industria asta muzicală. Am câștigat foarte mulți bani, atunci mi-am cumpărat două case, adică pe una am cumpărat-o și pe a doua am construit-o', ne-a spus Dorin în exclusivitate.

Irina Nicolae, fostă solistă a trupei A.S.I.A, scrie cărţi pentru copii

Irina Nicolae, fosta componenta a trupei A.S.I.A., este autoarea seriei de cărţi de poveşti şi educative pentru copii ce îl au ca personaj principal pe Dovlecel. Vedeta a renunţat la muzică şi s-a dedicat acestei noi pasiuni ale sale. Mai nou, ea este şi mămică. Povestea lui Dovlecel s-a născut în urmă cu mai mulţi ani. În 2008, după ce și-a făcut debutul în librării cu un album cu fotografii realizate în multe țări străine, ‘O parte din lume văzută prin ochii mei’, Irina Nicolae și-a redirecționat creativitatea spre lumea frumoasă a copilăriei.

Sorana de la ASIA s-a lansat în afaceri

La începutul anului 2017, Sorana s-a lansat în afaceri, mai exact vedeta a încheiat un parteneriat cu designerul de pantofi, Eugen Olteanu. Vor produce împreună încălţăminte. Fosta solistă de la ASIA, Sorana Mohamad, s-a lăsat de muzică și s-a gândit să câștige bani din altceva, făcând afaceri cu accesorii.

Artista nu a abandonat definitiv cariera muzicală, mai merge pe la diferite emisiuni şi cântă, însă aceasta este doar o pasiune. Ea a trecut şi prin clipe mai puţin plăcute atunci când partenerul său a înşelat-o cu o escortă. O lungă perioadă a fost în depresie, însă a reuşit să treacă peste şi să povestească despre acele momente.

„La început m-am întrebat că poate nu mai sunt la fel de sexy şi frumoasă. Îţi pui întrebări de ordin fizic. Apoi am yis că poate nu mai sunt pritena aceea de care el avea nevoie. E greu să vezi şi să priveşti că pleacă de acasă cu emoţie şi se întoarce cu altă emoţie. L-am întrebat chiar din a doua zi a relaţiei lor, dar a negat. Atunci i-am spus că nu o să-l mai întreb niciodată, dar l-am avertizat că se termină tot dacă se confirmă şi eu mă ţin întotdeauna de promisiuni. Am avut nevoie de o dovadă, pentru că eu am făcut Dreptul, şi ea a venit. Nu aveam nevoie să-mi spună că s-a îndrăgostit. A fost greu când am aşteptat rezultatul analizelor, pentru că asta a urmat după ce am aflat cu cine s-a cuplat. Nici el nu cred că ştia ce face ea”, a povestit Sorana la Antena Stars.

Răzvan Fodor a renunţat la muzică, dar nu şi la televiziune

Răzvan Fodor a devenit celebru datorită vocației sale în muzică. A debutat în formația Axial, apoi a cântat în grupul Direcția 5, pentru a se consacră ulterior la solist al trupei Krypton. Anii au trecut, iar acesta a manifestat un real interes pentru lumea televiziunii, dar şi a actoriei. Răzvan Fodor a prezentat show-ul culinar `Masterchef`. În ceea ce priveşte actoria, el a apărut în serialul „Pariu cu Viața”.

Liviu Vârciu e om de televiziune

Liviu Vârciu a făcut istorie alături de Aurelian Ciocan și Adrian Zainea, în trupa L.A. Formația făcea furori la sfârșitul anilor 90, iar după destramarea sa, Vârciu a fost singurul care a rămas în lumea showbiz-ului. Ceilalți doi foști membri au spus adio muzicii și s-au îndreptat către alte domenii.

Acum, Ache are o firmă de termopane în Constanța, s-a recăsătorit și are un băiețel. Iar Adi este ajutor de bucătar, la Londra, și urmează să devină bucătar. De altfel, el tot timpul a cochetat cu bucătăria. Trebuie să recunosc că, dintre noi trei, Adi cânta cel mai bine…', mărturisea Vârciu acum ceva vreme.

Liviu Vârciu a renunţat la muzică şi a prezentat de-a lungul timpului mai multe show-uri TV.

Diana Bişinicu a renunţat la muzică şi e femeie de afaceri

Diana Bişinicu este fosta membră a trupei POPS. Îi place să cânte, însă este doar o pasiune. Acum se ocupă exclusiv de afacerile sale cu bijuterii, dar şi cele în organizarea evenimentelor.

„Am deschis un magazin cu bijuterii cu diamante. pentru că se ştie bine că în vreme de criză diamantele sunt singurele cărora nu le scade valoarea. De ce să nu investim în ceva în care banii rămân acolo şi chiar îi putem produce să fie un pic mai mulţi. „, a spus Diana cu ceva timp în urmă la TV.

Mai mult decât atât, vedeta organizează şi evenimente şi participă la diferite târguri. Muzica este una dintre pasiunile sale, încă o putem vedea la diferite emisiuni cântând melodiile sale de suflet.

Foto: Facebook, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...