[FOTO] Vedete la avanpremiera filmului Funeralii Fericite

Publicat pe

Lansarea filmului Funeralii Fericite (regia Horaţiu Mălăele) în cinematografe a fost omagiată marti seara, în cadrul avanpremierei speciale la care au participat: Maia Morgenstern, Valentin Teodosiu şi Luminița Erga, George Mihaiţă, Cornel Nistorescu, Laura Cosoi, Dan Chişu, Irina Nistor şi Adina Galupa.

 

Funeralii fericite relatează povestea lui Lionel (Horaţiu Mălăele), un român reîntors din Franţa unde a lucrat în construcţii, care luptă împotriva destinului şi a propriului viitor. Când o razie duminicală îi pune pe fugă din cârciuma „La imigrantul fericit', Lionel şi cei doi prieteni ai lui descoperă că viaţa le-a rezervat o ultimă surpriză. Aceştia ajung lângă un teren viran unde s-a instalat o tabără de ţigani. Ca să se distreze, cei trei plătesc o ţigancă să le ghicească viitorul. Distracţia începe atunci când femeia le prezice data exactă a morţii şi modul în care vor muri.

Ajung lângă un teren viran unde s-a instalat o tabără de ţigani. Ca să se distreze, cei trei plătesc o ţigancă să le ghicească viitorul. Aceasta le prezice data exactă a morţii şi modul în care vor muri. De aici începe distracţia…

 

[FOTO] Vedete la avanpremiera filmului Funeralii Fericite [FOTO] Vedete la avanpremiera filmului Funeralii Fericite

 

Foto: PR 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter