Averea DJ-ul AVICII. Cât a câştigat din muzică artistul de 28 de ani

Publicat pe

Averea DJ-ul AVICII. Pe 20 aprilie, vestea tulburătoare a morţii DJ-ului suedez AVICII a făcut înconjurul lumii. La 28 de ani, Tim Bergling, pe numele real, a încetat din viaţă. S-a aflat acum ce avere colosală avea în doar câţiva ani de carieră. 

Revista Forbes a realizat o analiză pentru a vedea ce avere lasă Avicii în urma lui, după deces, iar suma este impresionantă, aproape 100 de milioane de dolari. Ascensiunea  suedezului a coincis cu o explozie a interesului publicului larg faţă de muzica dance şi electronică, impulsionată de industria spectacolelor live.

În anul 2014, la un an după lansarea celui mai important single al lui, „Wake Me Up”, Avicii a obținut 24 de milioane de dolari, scrie Forbes. Cu această sumă, suedezul a fost al treilea în topul celor mai bine plătiţi DJ din lume, după Calvin Harris şi David Guetta.

DJ-ul AVICII alături de Madonna

DJ-ul AVICII alături de Madonna

Boala de care suferea DJ-ul AVICII

Dj-ul și producătorul Tim Bergling, cunoscut sub numele Avicii, a murit vineri după amiază, 20 aprilie, în Oman, a anunțat impresarul starului. DJ-ul avea 28 de ani.  Avicii a cântat și în România, în 2015, la Festivalul UNTOLD. Veste tristă pentru iubitorii de muzică electronică. Dj-ul Avicii a încetat din viață „Cu profund regret anunțăm pierderea lui Tim Bergling, cunoscut sub numele de Avicii. A fost găsit mort în Muscat, Oman vineri după-amiază, 20 aprilie. Familia este devastată și cerem tuturor să respecte nevoia de intimitate în această perioadă grea. Nu vor mai fi făcute alte comentarii', a anunțat impresarul starului. Avicii a avut probleme cu dependența de alcool, iar în urmă cu doi ani a anunțat că simte nevoia unei pauze, pe plan muzical. El suferea de suferea de pancreatită acută, boala fiind fatală pentru acesta.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter