Barack Obama, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Michelle Obama cu ocazia aniversării a 25 de ani de mariaj

Publicat pe

Barack Obama și soția sa Michelle au împlinit 25 de ani de căsnicie, așa că fostul președinte SUA a ținut să îi transmită un mesaj extrem de emoționant celei care îi este alături încă din facultate.

Marți, Obama a întrerupt apariția lui Michelle de la Conferința pentru Femei din Pennsylvania și prin intermediul unui clip video, care început să ruleze brusc pe fundal, acesta i-a spus:

„A trebuit să întrerup asta pentru că astăzi împlinim 25 de ani de mariaj. Ideea că mi-ai fost alături un sfert de secol este dovada remarcabilă că tu ești o persoană credincioasă, minunată și răbdătoare. Mi-a fost mult mai ușor să fac asta pentru că tu nu ai fost doar un partener extrordinar, nu ai fost doar un prieten incredibil, cineva care a reușit să mă facă să râd întotdeauna, cineva care se asigura mereu că ceea ce urmează să fac este în regulă, ai fost și un exemplu pentru fiicele noastre și pentru întreaga țară', i-a transmis Barack Obama soției sale.

Vezi și: După ce s-a spus că s-a împăcat cu Brad Pitt, Angelina Jolie a dat lovitura! Cine este noul iubit al actriţei

Cei doi sunt împreună din anul 1989 și s-au căsătorit 3 ani mai târziu, pe 3 octombrie 1992.

„Este cu adevărat cea mai bună decizie pe care am luat-o să fiu destul de insistent să mă întânesc cu tine. Așa că, nu am vrut să întrerup cursul discuției voastre care sunt sigur că este fascinantă, dar m-am gândit că nu vă deranjează să îți spun doar cât de mult te iubesc, cât de mult te apreciez, iar tuturor femeilor din public, mulțumesc pentru înțelegere', a încheiat fostul președinte.

Pentru a marca această aniversare, Michelle Obama a distribuit pe paginile de social media o imagine alb-negru de la nuntă și a scris: „La mulți ani pentru ce-a de-a 25-a aniversare, Barack Obama. Un sfert de secol mai târziu ești încă prietenul meu cel mai bun și cel mai extrordinar om pe care îl cunosc. Te iubesc!'

Cei doi au împreună două fiice, Malia (19 ani) și Sasha (16 ani).

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter