Bat clopote de nuntă! Mandy Moore s-a logodit cu Taylor Goldsmith

Publicat pe

Bat clopote de nuntă pentru Mandy Moore. Actrița s-a logodit cu iubitul ei cu care are o relație de doi ani, Taylor Goldsmith.

Vestea a fost confirmată de colegii lui Moore, Chris Sullivan și Jon Huertas, care au declarat în cadrul unei petreceri de lansare a unei coloane sonore la Huertas Venice, California că Mandy este de acum o femeie logodită.

„Am fost în studio cu iubitul ei, care este mai noi logodnic', au spus cei doi pentru ET.

Viitoarea mireasă le-a dat vestea colegilor săi pe un grup de chat, spune Sullivan, care a mărturisit că i-a văzut inelul de logodnă al lui Mandy, însă nu l-a văzut și în realitate.

„Ea doar a trimis o alertă pe grupul nostru de mesaje, așa că abia aștept să aud mai multe despre asta. Ea doar a trimis o fotografie și a vrut ca noi toți să știm că s-a întâmplat și de atunci așteptăm un răspuns de o zi și jumătate', a mai declarat colegul ei.

Vezi și: Adelina Pestrițu – 10 ipostaze inedite în VIVA!

Între timp, soțul lui Moore din serialul TV în care joacă i-a transmis felicitări acesteia și lui Goldsmith: „Taylor este un om extraordinar. Îl iubesc foarte mult. O iubesc pe Mandy foarte mult. Sunt cu adevărat fericit că vor intra în club', a spus acesta.

Se pare că cei doi s-au logodit luni seară, la locuința lor, spune jurnalistul Marc Malkin, potrivit People. După ce știrile au apărut, Mandy Moore a fost văzută joi purtând un inel de logodnă. În această vară, Moore a sărbătorit 2 ani de relație cu muzicianul Taylor Goldsmith, membru al trupei indie Dawes.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter