Bella, fiica lui Tom Cruise, și-a deschis magazin online! Poartă numele mamei sale

Publicat pe

Bella, fiica lui Tom Cruise, și-a deschis magazin online de bijuterii și haine. Firma este denumită și după mama ei, Nicole Kidman.

Isabella Cruise este onorată ca numele mamei sale să fie și în numele magazinului online pe care abia ce l-a lansat. Relația lor a fost învăluită în mister, de când actrița de la Hollywood s-a despărțit de Tom Cruise în 2001 și s-a crezut că Bella, de 25 de ani, a fost îndepărtat de ea încă de atunci.

Bella a arătat că este la fel de apropiată de mama ei ca și ea tatăl ei, iar noua ei afacere on-line se numește „Bella Kidman Cruise”. Este un magazin online de haine și accesorii. Ea a înregistrat marca în Statele Unite în octombrie, iar aceasta a fost aprobată în luna următoare. Bella a înregistrat trei mărci comerciale în New York pentru magazinul său online: 1) bijuterii și accesorii pentru păr 2) genți și bagaje 3) accesorii pentru computer cum ar fi laptop, casete telefonice și ochelari de soare.

Bella, fiica lui Tom Cruise, și-a deschis magazin online! Poartă numele mamei saleBella, fiica lui Tom Cruise, și-a deschis magazin online! Poartă numele mamei sale

FOTO: Hepta

Diana Stamen 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter