Beyonce este acuzată că și-ar fi mărit buzele pe timpul sarcinii

Publicat pe

Acuzată în nenumărate rânduri că și-ar fi injectat acid hialuronic în buze în timp ce este însărcinată cu gemeni, Beyonce clarifică lucrurile prin intermediul echipei sale.

Reprezentanta vedetei, Yvette Noel-Schure, a negat orice speculație în ceea ce privește mărirea buzelor pe timpul sarcinii și a spus că motivul pentru care buzele lui Beyonce sunt mai mari este chiar sarcina în sine.

„Știați că, pe lângă creșterea în greutate, există și o schimbare a fluxului sanguin și creșterea acestuia provoacă umflarea? Știați că adesea gingiile femeilor se umflă? Știați că de multe ori ne afectează vorbitul, capacitatea noastră de a mesteca și o serie de multe alte lucruri?', a fost mesajul pe care Yvette l-a transmis în numele lui Beyonce.

Beyonce și Jay Z au anunțat că așteaptă gemeni în luna Februarie prin intermediul unei fotografii postate pe Instagram.

„Vrem să împărtăşim dragostea şi bucuria noastră. Suntem de două ori binecuvântaţi. Suntem incredibil de recunoscători pentru faptul că familia noastră se măreşte cu 2 membri şi vă mulţumim pentru mesaje', a scris Beyonce care şi-a semnat mesajul „The Carters'.  Cei doi mai au o fetiță, Blue Ivy, în vârstă de 5 ani.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Cele mai frumoase momente cu Beyonce și Jay Z

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter