Beyonce - Tristețile divei care face 16.000$ pe minut

Publicat pe

A câştigat 22 de Premii Grammy, are o avere incredibilă, un soţ la fel de bogat şi de extravagant ca ea, a devenit de curând mamă pentru a doua oară, dar, cu toate astea, Beyoncé nu este pe deplin fericită…

La 35 de ani, Beyoncé este o femeie împlinită: e star internaţional, câştigă în medie 16.000 de dolari pe minut, e în­conjurată zi-lumină de un staff impresi­onant, are bucătar şi antrenor personal, avion, iaht şi chiar şi propria insulă, trei copii frumoşi şi un soţ la fel de celebru. Din păcate, nu şi la fel de fidel, acesta făcând-o pe faimoasa cântăreaţă să con­state pe propria piele că banii nu aduc întotdeauna fericirea…

„DANGEROUSLY IN LOVE

Probabil cea mai bună alegere din viaţa artistei a fost atunci când a luat deci­zia curajoasă de a se despărţi de trupa Destinys Child – care la sfârşitul anilor ‘90 avea unele dintre cele mai mari vân­zări din lume –, lansându-şi cariera solo. În 2008, când s-a căsătorit cu Jay-Z, un rapper faimos, pe numele său ade­vărat Shawn Carter, Beyoncé era deja celebră, aşadar cei doi şi-au unit faima şi averea, formând unul dintre cele mai comentate, dar şi mai extravagante cu­pluri din showbiz. Numele albumului ei de debut – „Dangerously in Love – a fost parcă premonitoriu în privinţa iubi­rii lui Beyoncé pentru Jay-Z, deoarece, în timpul celor nouă ani de căsnicie, relaţia lor a fost pusă de multe ori sub semnul întrebării. Deşi cei doi soţi nu au vorbit niciodată explicit despre viaţa lor de cuplu, au făcut-o totuşi prin interme­diul muzicii. Prima oară când Beyoncé a alimentat speculaţiile cu privire la pro­blemele lor amoroase a fost în timpul unui concert, când a schimbat versurile cântecului „Resentment, făcând referi­re la o altă femeie, despre care a spus că „nu e ca mine, nu e nici jumătate din ce sunt eu. În albumul „Lemonade, lansat în 2016, Beyoncé dezvăluie infi­delităţile soţului său în felul ei incitant: „E ultimul avertisment. Ştii că eu am in­suflat viaţa în tine, apoi îi dă lovitura de graţie: „O să-ţi pierzi consoarta!. Acela a fost momentul în care reţelele de so­cializare au luat foc, toată lumea aştep­tând ca ruptura anunţată de Beyoncé prin intermediul muzicii sale să se pro­ducă. Artista a scos ulterior o melodie al cărei titlu spune totul – „Forgiveness. Rezultatul? Recent, artista a devenit mamă pentru a doua oară, aducând pe lume gemeni. Replica lui Jay-Z nu s-a lăsat nici ea prea mult aşteptată, faimo­sul rapper recunoscându-şi infidelităţile pe albumul „4:44, prin textele cântece­lor exprimându-şi regretul că şi-a înşelat soţia. „Îmi cer iertare, am fost un afe­meiat, a fost nevoie să mi se nască fetiţa pentru a putea vedea lucrurile prin ochii femeii. A fost nevoie să se nască gemenii pentru a crede în miracole. Mi-a luat prea mult să lansez această piesă, ştiu că nu te merit, s-a confesat artistul.

EXTRAVAGANŢĂ, NUMELE TĂU E BEYONCÉ!

Dacă în viaţa personală nu excelează, în schimb în cea profesională Beyoncé şi Jay-Z au dat lovitura. Se estimează că faimosul cuplu a adunat împreună o avere de peste un miliard de dolari, iar cei doi soţi par, prin fiecare gest al lor, să demonstreze că n-au de gând să pună deoparte bani albi pentru zile negre… Când a născut-o pe Blue Ivy, fiica acum în vârstă de 6 ani a cuplului, Beyoncé a primit de la soţul său un inel cu safire în valoare de 35.000 de dolari. Mult mai generoasă, proaspăta mămi­că şi-a cadorisit soţul tot cu un inel cu safire, în valoare de 500.000 de dolari, dar şi cu un avion privat de „numai 40 de milioane de dolari. Parcă pentru a nu se lăsa mai prejos, Jay-Z i-a cumpă­rat soţiei sale de ziua ei un Rolls Royce de 1 milion de dolari. Replica artistei nu s-a lăsat aşteptată, Jay-Z primind, la împlinirea vârstei de 40 de ani, de la soţia sa o maşină sport Bugatti de 2 milioane de dolari! Ei bine, în ziua în care artista a împlinit 29 de ani, soţul ei i-a făcut cadou o insulă în Bahamas în valoare de 4 milioane de dolari, aşadar nu mai miră pe nimeni că nota de plată achitată de Jay-Z doar pentru consu­maţia la un club de noapte s-a ridicat la 250.000 de dolari sau că artistul a dat 250.000 de dolari pe un lanţ de aur, 14.000 de dolari pe un inel Cartier şi „modica sumă de 2.100 de dolari pe nişte mătănii, doar se ştie că obrazul subţire cu cheltuială se ţine!

CEI MAI CELEBRI GEMENI

Sarcina lui Beyoncé a fost atât de popularizată, încât toată planeta a aşteptat cu sufletul la gură vestea naş­terii deja faimoşilor copii. Fotografia lui Beyoncé în ultimul trimestru de sarcină, deşi un kitsch perfect, a fă­cut ocolul internetului, entuziasmând fanii din lumea întreagă, iar cea în care artista îşi ţine nou-născuţii în bra­ţe e deja mai celebră ca Madona cu pruncul… E mai mult decât evident că Rumi şi Sir Carter s-au născut cu linguriţa de argint în gură şi cu sigu­ranţă vor fi la fel de răfăţaţi ca sora lor mai mare, Ivy. La naştere, aceasta a primit de la părinţii ei o garderobă şi obiecte „necesare unui bebeluş în valoare de 1,5 milioane dolari, printre care un scăunel cu cristale Swarovski, de 15.000 de dolari, un premergător cu diamante încrustate, de 50.000 de dolari, şi un căluţ estimat la 600.000 de dolari. În plus, prima aniversare lui Blue Ivy a costat 200.000 de dolari, dintre care 95.000 numai ornamen­tele florale. Asta ne face să aşteptăm cu mult interes ziua de 18 iunie 2018, când gemenii vor împlini un an!

Oana Enache

Foto: Hepta, Northfoto

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter