Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre începutul relației cu Victor Slav: „Când am ajuns la el acasă prima oară l-am întrebat...”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Victor Slav formează, în acest moment, unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, însă începutul a fost unul tumultos. Acum, Bianca și-a adus aminte de momentul în care a fost prima dată la Victor acasă.

Vedeta a le-a spus telespectatorilor în timpul emsiunii pe care o prezintă „Te vreau lângă mine' că atunci când a ajuns acasă la Victor și-a dat seama că are nevoie de ceva. Însă, imediat ce l-a întrebat pe Victor dacă are așa ceva, și-a dat seama că nu era bine pentru ea ca el să răspundă afirmativ.

„Am alergat, am avut o dramă în cabină. Am deschis dulapul şi au căzut peste mine toate hainele: rochiţele, pantofii, tot ce aveam acolo. Am adus cam multe şi trebuie să aerisesc.  Aşa mi-am adus aminte de primii paşi în relaţia cu iubitul meu: dulapul e foarte important într-un cuplu. Va fac imediat filosofia dulapului.De la o periuţă de dinţi am început şi eu. Când am ajuns la el acasă prima oară l-am întrebat: nu ai cumva un elastic de par?! Era culmea să zică da!Aşa fac mereu femeile: când vrem să ne instalăm în cuibuşorul lui, uităm chestii: un elastic de păr, o periuţă de dinţi, o pijama. (…) Când îţi face loc în dulapul lui, e clar că îţi face loc şi în viaţă lui', a spus Bianca Drăgușanu.

Acum, Bianca și Victor au împreună o fetiță, Sofia, care a împlinit de curând un an.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter