Bianca Drăgușanu participă la Asia Express. Cu cine lasă fetița? Victor Slav a ieșit din plan!

Publicat pe

Așa cum VIVA! a anunțat încă de acum câteva săptămâni că Bianca Drăgușanu este în cărți pentru noul sezon Asia Express, iată că totul a devenit, acum, o certitudine. Vedeta a semnat contractul și, în curând, va avea parte de cea mai solicitantă aventură a vieții, într-un reality-show ce o va obliga să lipsească de acasă cel puțin câteva săptămâni. Cu cine lasă fetița? Surpriză, dar nu cu Victor! 

N-ai fi crezut că va renunța la viața ei extrem de glamouroasă pentru un reality-show în care cochetăria și confortul nu-și găsesc locul, dar iată că a făcut-o! La doar câteva luni după ce a fost pusă pe liber de Kanal D, Bianca Drăgușanu a semnat un nou contract în televiziune, dar nu ca prezentatore, așa cum probabil și-ar fi dorit, ci… ca și concurent, în show-ul Asia Express. Și, potricit surselor, se pare că factorul financiar a contat decisiv în decizia ei, nu de alta, dar se vehiculează o sumă de ordinul zecilor de mii de euro. În altă ordine de idei, ceasta este prima dată când Bianca Drăgușanu va lipsi din țară o perioadă mai îndelungată și… cum este mamă, situația se poate complica în orice moment. Numai că vedeta și-a luat măsurile de precauție pentru a sta cât mai liniștită cu putință în Sri Lanka și India, acolo unde se va filma noul sezon al emisiunii. Cu cine o lasă pe fetița ei, Sofia Natalia? Multora li s0ar părea normal ca micuța să rămână la tatăl ei, dar… nu! Bianca a luat hotărârea fermă ca Sofia să rămână în grija mamei sale, din momentul plecării și până la cel al întoarcerii.

Bianca și Victor se comportă ca doi amici

Au avut o perioadă rece, după separare, dar iată că relațiile dintre Bianca și Victor Slav s-au îmbunătățit, în ultima vreme. De altfel, cei doi au sărbătorit împreună ziua fetiței, acum câteva săptămâni, evenimentul având loc departe de București, în județul Hunedoara, acolo unde locuiește mama Biancăi. Cu toate acestea, cei doi foști soți păstrează relații cordiale, nu prea apropiate, spre dezamăgirea fanilor care ar vrea să-i revadă drept un cuplu.

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter