Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au despărțit: ”Cu siguranță este ceva definitiv”

Publicat pe

Era inevitabil ca ruptura să nu apară între cel mai mediatizat cuplu din ultimele săptămâni. Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au despărțit, relația lor nu a rezistat și se pare că toți care nu credeau în aceasta au avut dreptate. Fiecare a luat-o acum pe drumuri separate.

Vestea despărțirii a fost dată de prietenul cel mai bun al Biancăi Drăgușanu, Răzvan Botezatu. Prezentatorul TV a anunțat în direct, la Antena Stars, că Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au despărțit. „S-au despărțit de câteva zile și cu siguranță este ceva definitiv. Bianca este o femeie radicală și nu cred că au existat sentimente puternice, ca să treacă peste', a dezvăluit Răzvan Botezatu.

Cu siguranță sentimentele nu au fost atât de puternice între Bianca Drăgușanu și Tristan Tate. Relația celor doi a ajuns la final, cel mai probabil prezentatoarea TV de la Kanal D a fost cea care a luat această decizie, având în vedere că recent americanul milionar a fost surprins cu alte domnișoare în club. Bianca Drăgușanu se axează pe viața de mămică, iar cea mai importantă ființă din viața ei este micuța Sofia Natalia.

Citește și: Bianca Drăgușanu nemachiată. Vedeta a avut curaj să se pozeze fără machiaj

Viața merge înainte pentru Bianca Drăgușanu

Despărțirea de Victor Slav nu a afectat-o prea mult, mai ales că între cei doi lucrurile nu mai mergeau. Tristan Tate a fost bărbatul care a făcut-o pe vedetă să aibă curajul să iasă dintr-o căsnicie care nu mai funcționa. În ultima perioadă, Bianca Drăgușanu nu s-a mai afișat atât de des împreună cu noul iubit, iar lucrurile între cei doi era evident că se răciseră. Vedeta a petrecut în weekend, în club, alături de prietenele ei, dar și de Codin Maticiuc cu care s-a fotografiat.

Bianca Drăgușanu și Codin Maticiuc

Bianca Drăgușanu și Codin Maticiuc

Se pare că despărțirea Biancăi Drăgușanu de Tristan Tate este cât se poate de reală. Cei doi nu se mai urmăresc nici pe rețelele de socializare. Datorită prezentatoarei TV de la Kanal D, Tristan Tate a venit cunoscut în showbiz. Chiar dacă și-au spus adio, niciunul dintre ei nu au șterg pozele pe care le au împreună de pe social media.

Citește și: Schimb dur de replici între Bianca Drăgușanu și Teo Trandafir, în direct! 'Ești liberă să te ridici și să pleci'

Primele declarații ale lui Tristan Tate despre despărțirea de Bianca Drăgușanu

„Bianca este o femeie familistă, care și-a lăsat soțul și tatăl copilului ei pentru unul dintre cei mai ciudați playboy din București. Nimeni nu ar trebui să fie surprins că nu au mers lucrurile între noi', a declarat Tristan Tate, în exclusivitate pentru „Star Magazin', la Antena Stars.

FOTO: Instagram, Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter