Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au întâlnit. Ce i-a adus împreună pe cei doi

Publicat pe

Pare că nu mai este deloc cale de împăcare între Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Imediat ce a terminat emisiunea de vineri, prezentatoarea TV a dat fuga la mare împreună cu noul ei iubit, Tristan Tate, dar și alți prieteni. După ce s-a întors din mini concediu, Bianca Drăgușanu a dat nas în nas cu Victor Slav la o petrecere.

Bianca Drăgușanu și  Victor Slav lucrează la același trust, Kanal D, iar șansele ca cei doi să se întâlnească sunt foarte mari. Ei bine, acest lucru nu a putut fi evitat, pentru că duminică, cei doi foști iubiți au dat nas în nas la ziua de naștere a Directorului General al trustului Kanal D, unde toată lumea a fost invitată. Se pare că cei doi au stat separat, iar fiecare și-a făcut de treaba lui. Bianca Drăgușanu a stat împreună cu echipa ei de la 'Te vreau lângă mine', în timp ce Victor Slav a stat împreună cu prietenul său, Bogdan Vlădău.

Prezentatoarea TV este foarte ocupată, iar de fiecare dată încearcă să-și facă timp să stea și cu fetița ei, Sofia. Imediat ce s-a întors de la mare, unde a fost împreună cu Tristan Tate, Bianca Drăgușanu s-a dus să-și vadă fetița.

Citește și: Schimb dur de replici între Bianca Drăgușanu și Teo Trandafir, în direct! 'Ești liberă să te ridici și să pleci'

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit de comun acord

'Ne-am dat seama de foarte mult timp că lucrurile nu mai merg între noi. Am încercat amândoi să ne dăm șanse și ne-am dorit să ne fie bine. Familia rămâne, dar fiecare poate să meargă acum liniștit pe drumul lui. Prin luna decembrie am avut o discuție despre o probabilă separare. Fiecare zi o privesc ca pe un nou început. Eu atrag energiile bune. Nu, nu am stat separat. Deocamdată acum se află în schimbări, în mutări. Eu i-am spus că este casa noastră și poate să locuiască acolo cât dorește. Este apartamentul meu, dar am făcut anumite lucruri împreună. Noi suntem foarte buni prieteni.', a declarat Bianca Drăgușanu într-o emisiune TV.

Victor Slav, despre relația Biancăi Drăgușanu cu Tristan Tate

„La mine este simplu in momentul de față, cu toate că pare complicat. E simplu. Suntem în continuare prieteni, trebuie să fim prieteni pentru copilul nostru. Avem un copil care trebuie crescut de ambii părinți, să avem grija de Sofia, care are acum 1 an si 8 luni. Bineînțeles că trebuie să existe și iubire și respect pentru ca acest drum nu se poate opri acum. În continuare, va trebui să ne vedem și să avem grija de bunul curs al lucrurilor. În cazul nostru nu are cum să fie sfârșitul pentru că ne leagă un copil foarte frumos', a declarat Victor Slav, la WOWbiz.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au întâlnit. Ce i-a adus împreună pe cei doiBianca Drăgușanu și Victor Slav s-au întâlnit. Ce i-a adus împreună pe cei doi

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter