Blake Lively a slăbit 27 de kilograme după a doua naștere! Care este secretul actriței

Publicat pe

După câte se pare, vedetă sau nu, greutatea excedentară nu iartă pe nimeni, iar cel mai bun exemplu este actrița Blake Lively, care în timpul celei de-a doua sarcini ale sale, a acumulta nici mai mult nici mai puțin decât 27 de kilograme. 14 luni mai târziu, actrița a afișat însă un trup de invidiat!

Blake Lively, în 2016

Blake Lively, în 2016, în primele luni de sarcină

Pe 30 septembrie 2016, actorii Blake Lively și Ryan Reynolds deveneau părinți pentru a doua oară, dar puțini au fost cei care au știut prin ce transformare fizică dramatică a trecut proaspăta mamă, care s-a îndrășat nu mai puțin de 27 de kilograme pe parcursul sarcinii. Spre deosebire alte vedete de peste ocean, mult mai norocoase – cel mai recent exemplu fiind Kylie Jenner, care, la doar o săptămână de la naștere, arăta impecabil –, Blake s-a îngrășat enorm și a fost nevoie de mai bine de un an pentru a ajunge la greutatea inițială.

Blake Lively, în iunie 2016, în ultimul trimestru de sarcină.

Blake Lively, în iunie 2016, în ultimul trimestru de sarcină.

Secretul slăbirii miraculoase a lui Blake Lively

Care este secretul unei asemenea slăbiri spectaculoase? Sportul! Actrița nu a apelat nici la pastile sau diete-minune care te fac să arăți ca un fotomodel peste noapte, ci a dus o luptă grea cu kilogramele în plus, pentru asta angajându-și un antrenor personal, care a ajutat-o să-și reintre în formă, actrița fiind mai slabă acum chiar decât înainte de a rămâne însărcinată pentru prima oară.

Blake Lively după ce a slăbit 27 de kilograme!

Blake Lively după ce a slăbit 27 de kilograme!

De altfel, Blake a recunoscut că nu s-a grăbit să slăbească, și a fost mai bine că acest proces s-a petrecut în timp, în mod natural, pentru că nașterea trebuie să reprezinte un eveniment fericit în viața fiecărei femei, nu să fie motiv de stres și frustrare: Nu trebuie să fii ca un model Victorias Secret imediat, pentru că tocmai ai realizat cel mai incredibil miracol pe care ți-l oferă viața – ai dat naștere unei ființe umane. Așadar, chiar aș vrea să văd că acest lucru este sărbătorit'.

Blake Lively, alături de Don Saladino, antrenorul său personal.

Blake Lively, alături de Don Saladino, antrenorul său personal.

După un an și două luni de exerciții alături de antrenorul ei personal, Don Saladino, Blake a postat, cu mândrie primele fotografii cu rezultatele eforturilor depuse de ea, iar acestea sunt absolut spectaculoase. Actrița a comentat cu umorȘ Se pare că nu poți să scapi de 27 de kilograme acumulate în timpul sarcinii doar navigând pe Instagram și întrebându-te de ce nu arăți ca modelele pentru bikini. Actrița i-a mulțumit apoi antrenorului ei, care, la rândul său, s-a declarat extrem de mândru de ea. După părerea noastră, are și de ce…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter