Bogdan Vlădău s-a căsătorit civil cu Gina Chirilă

Publicat pe

Bogdan Vlădău și iubita sa Gina Chirilă au făcut cel mai important pas în relația lor și au spus cel mai hotărât „da', luni, în fața ofițerului de stare civilă.

E oficial! Unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul românesc s-a căsătorit după aproape 4 ani de relație. Bogdan și Gina s-au cununat civil, luni, chiar de ziua de naștere a Ginei. Alături le-au fost, așa cum era de așteptat, prietenii și familia, iar Victor Slav și Aureliu Surulescu nu puteau lipsi de la un eveniment atât de important. Mai mult, ei l-au dat de gol și au publicat o fotografie de la primărie.

„Există miracole!! Azi Vlădău a zis DA!', a scris Victor pe Instagram în dreptul unei fotografii în care Bogdan și Gina ascultă cu interes ceea ce le transmite ofițerul stării civile.

Citește și: Cum arată dormitorul Danei Rogoz

Imedit după ceremonie, Vlădău a postat și el o fotografie alături de prietenii săi și de certificatul de căsătorie. „Am făcut-o!', a scris Bogdan pe Instagram.

Bogdan Vlădău este împreună cu Gina Chirilă de aproape 4 ani. În trecut, acesta s-a mai iubit cu Mădălina Ghenea, Iulia Vântur sau designerul Mihaela Drafta.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter