Bombă sexy la 50 de ani - Pamela Anderson a vorbit deschis despre menopauză

Publicat pe

 

Bombă sexy la 50 de ani - Pamela Anderson a vorbit deschis despre menopauzăBombă sexy la 50 de ani - Pamela Anderson a vorbit deschis despre menopauză

La 50 de ani, după trei divorțuri și numeroase episoade tumultuoase, bomba sexy din Baywatch nu dă semne că ar vrea să încetinească ritmul. Timpul nu iartă, însă, nici măcar un sex-simbol, așa că Pamela Anderson nu  a fost nici ea ferită de efectele neplăcute ale menopauzei, după cum a povestit deschis într-un interviu.

Mutată la Marsilia de șase luni, din dragoste pentru mult mai tânărul fotbalist francez Adil Rami, Pamela Anderson a vorbit într-un interviu pentru Daily Mail despre schimbările din viața sa. Menopauza e una dintre ele, un subiect considerat de mulți tabu, dar pe care blonda nu s-a ferit să îl abordeze. 'Modificări hormonale, valuri bruște de căldură, toane…simptomele clasice. Mi-am dat seama că se întâmplă ceva, că urmează să întru la menopauză. Devenisem foarte sensibilă, foarte poetică și visătoare', a declarat Pamela, adăugând că mereu s-a temut de menopauză având exemplul mamei sale, care a trecut cu greu peste această experiență.

Pamela Anderson are un iubit cu 18 ani mai mic

În ciuda schimbărilor hormonale, Pamela Anderson a mărturisit că îmbătrânirea nu i-a diminuat dorința sexuală sau romantismul. Ca dovadă, acum șase luni a renunțat la casa din Malibu pe care tocmai o renovase cu cinci milioane de dolari pentru a se muta în Marsilia alături de fotbalistul francez Adil Rami, mai mic decât ea cu 18 ani. 'El nu vorbește bine engleza, eu nu prea nimeresc franceza, dar comunicăm prin limbajul trupului, limbajul iubirii, nu avem nevoie de cuvinte', a spus bomba sexy în același interviu. Se pare că fotbalistul de 32 de ani nu vede o problemă în diferența de vârstă, spunându-i adesea Pamelei că arată mai degrabă de 30 decât de 50.

Actrița a fost abuzată în copilărie

În afară de faptul că e activistă PETA, starleta care nu mai consumă carne de 20 de ani lucrează, se pare, la o carte anti-feministă. De altfel, Pamela Anderson și-a pus o lume întreagă în cap atunci când a declarat, legat de femeile care l-au acuzat pe Harvey Weinstein de viol. 'Știi singură în ce te bagi când accepți invitația unui bărbat într-o cameră de hotel. Dacă ești chemată pentru o 'audiție' într-o cameră de hotel și cineva îți deschide ușa îmbrăcat în halat, pleacă și gata, e limpede ca lumina zilei ce vrea ', a declarat blonda, ea însăși o victimă a violului. Acum câțiva ani, Pamela a mărturisit public că la vârsta de șase ani a fost molestată de bona ei, la 12 ani a fost violată de un bărbat de 25 de ani, iar la 16 ani  a fost victima unui viol în grup, pus la cale chiar de iubitul de la acea vreme.

Oana Popoiag

Foto: Hepta

Citește și:

Adelina Pestrițu se antrenează pentru rolul de mamă! Ce pofte are vedeta

Pink a comis-o în fața a mii de oameni! Gestul neașteptat făcut de artistă

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter